Keystone logo
North Carolina A&T State University Ph.D. în Nanoștiință și Nanoinginerie
North Carolina A&T State University

Ph.D. în Nanoștiință și Nanoinginerie

Greensboro, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

În campus

* total de școlarizare și taxe în stat: 5.277,56 USD | total de școlarizare și taxe în afara statului: 11.677,56 USD. Se pot aplica taxe suplimentare. Taxele pot fi modificate

Introducere

Școala comună de nanoștiință și nanoinginerie (JSNN) este mult mai mult decât o unitate academică. Instituția noastră dinamică trăiește la intersecția dintre cercetare și execuție, catalizatorul inovațiilor revoluționare care creează rezultate de cercetare academice, industriale și guvernamentale de mare impact. Oferim programe academice riguroase, precum și facilități și echipamente de ultimă generație care vă pot ajuta să obțineți propriile progrese.

JSNN are șase domenii de cercetare - nanobioștiință, nanometrologie, nanomateriale (cu accent special pe materialele nanocompozite), nanobioelectronica, nanoenergie și nanotehnologie computațională.

Misiunea noastră este de a stabili parteneriate cu oameni de știință și cercetători din industrie, mediul academic și guvern, lucrând împreună pentru a crea cercetări științifice de impact care să conducă schimbarea. Indiferent dacă doriți să vă continuați educația sau să creați o colaborare dinamică de cercetare, JSNN este aici pentru a vă asocia. Vino și explorează posibilitățile cu noi.

Punctele forte ale cercetării

 • Sisteme aerospațiale și de transport
 • Cercetare Biomedicală
 • Biotehnologie și Bioștiințe
 • Calculatoare și Științe Computaționale
 • Apărare și securitate națională
 • Energie și Mediu
 • Știința alimentelor
 • Sănătate umană, nutriție și bunăstare
 • Leadership și dezvoltare comunitară
 • Nanotehnologie și Multi-Scale
 • Științe sociale și comportamentale
 • Transport si Logistica

Care sunt diferențele dintre Nanoștiință și Nanoinginerie?

Nanoștiința este studiul structurilor și materialelor prin conectarea macroscopică la lumea la scară nanometrică. Pe baza conceptelor fundamentale din disciplinele STEM conexe (fizică, chimie, biologie, matematică, inginerie), nanoștiințe:

 • Caracterizează proprietățile (chimice, mecanice, biologice) ale materialelor la scară nanometrică și demonstrează rolul acestora în participarea și atenuarea Pathways și vitezele reacțiilor chimice.
 • Demonstrează impactul nanoparticulelor asupra mediului (la nivel de sistem), organismului și sănătății umane.
 • Descoperă aplicații ale nanoparticulelor în proiectarea și dezvoltarea materialelor de ultimă generație utilizate în beneficiul umanității.

Nanoingineria este aplicarea practică a nanoștiinței. Acest domeniu implică dezvoltarea tehnologiilor emergente care sunt miniaturale, puternice și eficiente. Exemplele includ lasere fotonice, nanoelectronice, dispozitive de diagnosticare medicală și senzori.

Ambele discipline aparțin domeniului nanotehnologiei și sunt domenii multidisciplinare care pot include chimie, biochimie, știința materialelor, fizică, geologie, informatică, discipline de inginerie, stocarea informațiilor, științe biomedicale, știința pământului și știința mediului.

Nanotehnologia a contribuit la descoperiri revoluționare în producția de produse și îngrijirea sănătății. Produsele nano-activate valorează aproximativ 1 trilion USD anual, ceea ce este de așteptat să devină 3 trilioane USD în 2020. Peste 600 de produse de consum bazate pe nanotehnologie sunt deja pe piață astăzi, cum ar fi echipamente sportive mai puternice, dar mai ușoare, procesoare de computer și baterii. , dispozitive de energie durabilă, produse alimentare, sateliți eficienți, metode de tratare a apei, imagini îmbunătățite pentru diagnosticare medicală, țesuturi artificiale, creme de protecție solară îmbunătățite și țesături antimicrobiene și rezistente la pete.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări