Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Introducere

Universitatea de Stat din Dakota de Nord este distinctivă ca fiind o universitate de cercetare axată pe studenți, care acordă terenuri.

NDSU este clasat pe locul 94 printre universitățile publice de cercetare pe baza cheltuielilor de cercetare ale NDSU raportate la Fundația Națională pentru Știință. În plus, NDSU este listat în top 100 al Fundației Naționale a Științei în mai multe domenii, inclusiv științe agricole; managementul afacerii și afaceri; comunicații; stiinta Calculatoarelor; resursele naturale și știința conservării; științe politice și guvernare; Stiinte Sociale; sociologie, demografie și studii privind populația; și artele vizuale și spectacolului.

Campusul principal se află în Fargo, Dakota de Nord, cu locații de servicii de extindere și stații de experimentare de cercetare în tot statul.

Misiune, viziune, valori de bază

Misiune

Cu energie și impuls, Universitatea de Stat din Dakota de Nord răspunde nevoilor și aspirațiilor oamenilor într-o lume în schimbare, bazându-se pe fundația noastră de acordare a terenurilor.

Viziune

Vă imaginăm o universitate vibrantă care va fi identificată la nivel mondial ca o instituție metropolitană contemporană de graniță.

Valorile de bază

NDSU este ghidată de următoarele valori și principii cheie:

Acordarea de teren

Reflectăm și deservim populațiile geografice și culturale diferite. Împărtășim succesul instituțional în întreaga universitate. Anticipăm și salutăm creșterea și slujirea care vor avea loc în moduri care urmează să fie concepute. Ne îmbrățișăm complexitatea unică ca universitate de graniță pe marile câmpii nordice. Rămânem angajați să îi slujim pe oameni la nivel global.

oameni

Atragem puterea și vitalitatea unul de altul și de diversele comunități pe care le deservim. Noi vedem un mediu academic și social care să conducă la dezvoltarea intelectuală și personală prin promovarea siguranței și bunăstării tuturor membrilor comunității universitare. Promovăm excelența prin intermediul persoanelor care participă la luarea deciziilor și valorificând cooperarea pentru binele comun.

Predand si invatand

Oferim un mediu superior de predare și învățare în interiorul și în afara clasei tradiționale. Promovăm și apreciem educația liberală, absolventă și profesională într-un mediu colegial în care ideile divergente pot fi împărtășite. Promovăm un mediu care promovează învățarea pe tot parcursul vieții cu obiective definite individual.

Etică

Ne menținem integritatea prin acțiune principială și luarea deciziilor etice.

Cultură

Vom deveni universitatea de graniță pe care o dorim să o primim prin primirea și respectarea diferențelor dintre oameni și idei. Susținem obiectivele Universității din North Dakota System și colaborăm cu colegii și universitățile din întreaga lume. Promovăm accesibilitatea programelor și serviciilor noastre.

Responsabilitate

Avem o relație specială cu oamenii din Dakota de Nord și răspundem față de aceștia. Ne străduim activ să contribuim la prosperitatea economică a regiunii noastre și să îmbunătățim calitatea vieții.

Burse și finanțare

Bursa de studiu

Suntem o universitate angajată și recunoaștem și urmărim burse de toate formele, inclusiv descoperirea, predarea, integrarea și aplicarea. Susținem drepturile și responsabilitățile libertății academice.

Locații

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Întrebări