Keystone logo
Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Introducere


Colegiul NSU de Informatică și Inginerie susține specializări de nișă și se bucură de o reputație națională stelară

144519_Picture2.png

Bine ați venit la Colegiul de Calcul și Inginerie (CCE) de la Universitatea Nova Southeastern. De la revoluția industrială, inginerii și oamenii de știință au fost în fruntea inovației și schimbării în lume. Astăzi, ne confruntăm cu o lume dinamică, provocatoare, care necesită soluții urgente pentru a echilibra atât nevoile umane, cât și preocupările naturale. Cererea de lideri în rezolvarea problemelor cu competențe în inginerie și calcul nu a fost niciodată mai mare. O forță majoră a inovației educaționale, Colegiul de Calcul și Inginerie oferă programe educaționale de distincție pentru a pregăti studenții pentru roluri de conducere în tehnologia informației. Punctele forte ale colegiului includ o facultate distinsă, un curriculum de ultimă oră și formate flexibile online și bazate pe campus pentru programele sale de licență, master și doctorat.

La CCE, educăm inginerii de astăzi și profesioniștii în calcul pentru a fi liderii de mâine în rezolvarea problemelor prin programe inovatoare și activități de cercetare. Facultatea noastră distinsă implică studenții într-un mediu de învățare unic, interactiv, care facilitează excelența academică și pregătește studenții noștri pentru viitoarele lor cariere, în timp ce obțin o licență, un MS sau un doctorat. grad. Toate programele permit profesioniștilor care lucrează să obțină MS sau Ph.D. fără a-și întrerupe cariera. Companiile care caută noi surse de talent se uită la colegiul nostru datorită angajamentului nostru față de studenții noștri și programele de calitate.

NSU Campus

Istoria noastra

În 1964, Universitatea Nova de Tehnologie Avansată a fost înființată ca instituție absolvită în științele fizice și sociale. Nova Southeastern University se află pe un teren care a fost anterior Foreman Field, un câmp de pregătire pentru aviatorii navali în timpul celui de-al doilea război mondial situat în Davie, Florida. În 1961, președintele John F. Kennedy a desemnat ceea ce este acum campusul de 300 de acre doar pentru uz educațional.

Începând cu 1975, cu crearea unui program absolvent de informatică sub conducerea Dr. Edward Simco, școala a fost un pionier în cercetarea și educația în calcul. Cu primul său computer de uz general, un VAX 11/780, școala a început să ofere programe online în 1983 și a creat prima clasă electronică în 1985.

În 1981 Drs. John Scigliano și Abraham Fischler au făcut un brainstorming în perspectiva începerii unui doctorat în științele informației către profesioniștii din științele informațiilor care folosesc telecomunicațiile ca mijloc principal de livrare.

Centrul de învățare bazată pe computer (CBL) a fost creat în 1983 pentru a construi un nou mecanism de livrare pentru învățarea comunicărilor mediate de calculator pentru învățarea „online”. Începe doctoratul în știința informației (DAIS).

Școala creează prima clasă electronică (ECR) în 1985 cu programul online de Master of Science in Computer-based Learning online. Acest program a avut opt cursuri de bază comune și șapte specializări de studiu, inclusiv formare și învățare (MSTL), managementul resurselor informaționale (MIRM) și sisteme informaționale (MIS).

În 1989, Centrul pentru învățare bazată pe calculatoare (CBL) și Centrul de informatică (CCS) se contopesc pentru a forma Centrul pentru științele computerului și informațiilor (CCIS). Noua școală a susținut acum domenii de specializări în informatică, sisteme informatice, sisteme informaționale, știința informației și tehnologie de calcul în educație. Dr. Edward Lieblein, decanul școlii din 1993 - 2009.

Fapte rapide

 1. Colegiul de Calcul și Inginerie pregătește lideri pentru provocările secolului XXI.
 2. Profesioniștii în lucru apreciază formate flexibile pentru a finaliza programe de licență fără întrerupere în carieră.
 3. NSU servește națiunea ca centru național de excelență academică în asigurarea informațiilor și educație pentru apărarea cibernetică. NSU oferă prima diplomă de licență în inginerie în Florida.
 4. Începând cu anul 1975, NSU a fost un pionier regional în domeniul cercetării și educației informatice.
 5. Cercetări distincte ale facultății și predă o serie de sisteme și tehnologii emergente.
 6. Programele actualizate fac ca programele noastre de licență și de absolvire să fie cu adevărat actuale.
 7. Colegiul a fost online în 1983 și a creat prima clasă electronică în 1985.
 8. Concentrațiile din programele noastre de absolvire acoperă domenii ale nevoilor urgente, cum ar fi securitatea cibernetică, inginerie software și știința datelor.
 9. Alumnii lucrează la organizațiile Fortune 500, la diverse agenții federale și guvernamentale și la universități de pe glob.

Alumni

Peste 4.500 de studenți au absolvit Colegiul de Calcul și Inginerie. Alumniile fac parte din comunitatea Colegiului de Calcul și Inginerie și suntem mândri de toți; absolvenții noștri au obținut succes în industrie, învățământ superior și guvern.

Absolvenții noștri lucrează la organizații majore, cum ar fi Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google și diferite agenții guvernamentale din Statele Unite, precum și la colegii și universități de pe glob, în posturi de facultate și administrative.

Asociația Alumni NSU și Colegiul de Calculatoare și Inginerie oferă o mare varietate de evenimente de absolvenți de-a lungul anului în sudul Florida și în toată țara. Alăturați-vă foștilor colegi de clasă pentru a vă reconecta, rețea, socializa, învăța și distra. Vă recomandăm să verificați frecvent căsuța dvs. poștală, e-mailul și site-ul Asociației Alumni pentru a afla despre evenimentele viitoare din zona dvs.

Locații

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări