Keystone logo
Oklahoma State University College of Human Sciences

Oklahoma State University College of Human Sciences

Oklahoma State University College of Human Sciences

Introducere

Cele șapte unități academice ale noastre oferă diverse oferte de diplome atât studenților, cât și studenților. Alegeți dintre peste 100 de programe care susțin dezvoltarea personală și profesională. Printr-o abordare interdisciplinară și colaborativă între programe, pregătim absolvenții pentru succesul din lumea reală.

Colegiul nostru nou format reunește programe de la fostul Colegiu de Educație, Sănătate și Aviație și Colegiul de Științe Umane. Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți viețile.

Colegiul de Educație și Științe Umane este un grup de profesori, personal, studenți și parteneri care își îmbunătățesc viața prin cercetare, predare și implicare inovatoare.

Cu un angajament față de diversitate și incluziune, promovăm misiunea de acordare a terenurilor prin dezvoltarea unor învățători și cărturari pe tot parcursul vieții responsabili social, care îi servesc pe ceilalți pentru a spori educația, sănătatea și bunăstarea persoanelor, familiilor și comunităților.

Ne străduim pentru excelență în pregătirea următoarei generații de lideri în educație, sănătate, aviație, dezvoltare umană și multe altele. Cei 172 de profesori și aproape 200 de angajați cu normă întreagă își împărtășesc angajamentul față de bunăstarea și dezvoltarea diverselor popoare pe parcursul vieții.

Locații

  • Stillwater

    122 N Monroe St, Stillwater, OK 74075, United States, 74075, Stillwater

    Întrebări