Keystone logo
Pontifex University Doctor în teologie
Pontifex University

Doctor în teologie

Atlanta, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de doctor în teologie (Th.D.) al Pontifex University este o diplomă de cercetare, concentrându-se pe finalizarea și apărarea unei disertații științifice cuprinse între 50.000 și 80.000 de cuvinte dacă este o disertație de absolvent, sau la discreția administrației, proporțional mai scurt pentru o a doua disertație sau ulterioară. Acest program este 100% online și studiu la domiciliu. Nu există nicio cerință rezidențială. Chiar și apărarea disertației se poate face prin videoconferință.

Admitere

Pentru admiterea la Th.D. sau la programul de dublă înscriere, candidaților li se solicită să obțină un STB, un Pontificiu Licențiat sau M.Th. Diplomă sau:

• Ați terminat instrucțiunile seminare care duc la hirotonirea la Ordinele Sfinte sau

• Dețineți o diplomă de licență plus o diplomă catehetică pontifică sau

• Dețineți o diplomă de licență în teologie sau

• Dețineți o diplomă absolventă în altă disciplină decât Teologia

Doar candidații cu licență pontifică sau M.Th. va fi admis direct la Th.D. program. Toți ceilalți candidați vor fi admiși la MTS / Th.D. Program. MTS cu înscriere dublă și Th.D. Program / Studii de bază Candidații la programul de înscriere dublă trebuie să finalizeze (sau să demonstreze că au absolvit anterior cu o competență satisfăcătoare fie la un examen scris, fie la o examinare orală de către facultatea Pontifex) opt domenii de studii de bază:

• Teologie sistematică

• Teologie morală

• Noul Testament

• Vechiul Testament

• Istoria ecleziastică

• Liturghie

• Catehetică

• Filosofie

Finalizarea cu succes a celor opt domenii de studiu de bază va califica candidatul pentru o diplomă în fundația teologică și, atunci când este combinată cu o diplomă de absolvire existentă, va constitui o bază acceptabilă pentru intrarea la doctoratul. program.

Candidații cu doar o diplomă de licență trebuie să finalizeze toate cele opt domenii ale studiului de bază (cu un APC cumulativ de cel puțin 3,0), împreună cu două cursuri elective (sau o teză) pentru a obține finalizarea diplomei MTS. Dacă un candidat din această categorie are un credit de licență satisfăcător pentru o zonă de studiu de bază, atunci acesta poate fi folosit pentru a scuti zona de studiu, dar candidatul trebuie să finalizeze în continuare 30 de credite de studii de nivel postuniversitar, fie la Pontifex University fie prin transfer de credit.

Candidații cu o diplomă STB vor fi obligați să finalizeze două cursuri elective de citire direcționată cu 3 credite, împreună cu un program de metodologii de cercetare de 3 credite și un program de scriere academică, pentru a fi admis la Th.D. program. Candidații maturi cu o diplomă de absolvire într-o altă disciplină decât Teologia, dar cu o pregătire academică adecvată altfel, pot solicita candidatura avansată și, dacă sunt acordați, vor trebui să finalizeze două cursuri de lectură direcționate cu 3 credite în teologie și un program de lectură direcționat cu 3 credite în filosofie să fie admis la Th.D. program. Cu excepția cazului în care cerințele pentru diploma de absolvent ale candidaților au inclus o teză, candidatului i se va solicita, de asemenea, să finalizeze un program de metodologie de cercetare cu 3 credite și un program de scriere academică. Candidații cu licență pontifică primesc automat candidatura avansată și pot trece direct la procesul de propunere de disertație. În toate cazurile, înainte de admiterea la Th.D. lucrare de disertație, candidatul trebuie să demonstreze o competență în limba latină spre satisfacția facultății universității.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare