Keystone logo
Queen's University Belfast - Doctorat în Finanțe
Queen's University Belfast

- Doctorat în Finanțe

Belfast, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.900

În campus

Introducere

Grupul financiar este un grup de cercetare energic și întreprinzător, care se străduiește în mod continuu spre excelență atât în predare, cât și în burse. Punctele forte în cercetare ale grupului acoperă istoria financiară și financiară, piețele și instituțiile financiare și instituțiile financiare non-profit. Studenții de cercetare beneficiază de participarea la cursuri și grupuri de lectură personalizate pentru a-și finaliza pregătirea de fond în finanțe. Queen's Management School se mândrește cu predarea condusă de cercetare și oferă studenților săi experiență ca asistenți de predare într-o varietate de cursuri de licență. Studenții participă în mod regulat la diferitele serii de seminarii ale școlii, care atrag cadre universitare de top din întreaga lume. Studenții își prezintă și munca la aceste evenimente, obținând sfaturi neprețuite și pregătindu-se pentru piața muncii academice.

Mod de studiu/durata

Înregistrarea se face cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, sub conducerea unei echipe de supraveghere desemnate de Universitate. Veți fi de așteptat să vă depuneți teza la sfârșitul a trei ani de înregistrare cu normă întreagă pentru doctorat sau doi ani pentru MPhil (sau echivalent cu fracțiune de normă).

Rezumatul subiectului

Personalul academic din domeniul finanțelor a fost implicat într-o gamă variată de proiecte, cum ar fi adaptabilitatea la piețele de valori, prețurile derivatelor, sentimentul investitorilor, istoria economică și financiară, uniunile de credit, finanțarea corporativă, crize și contagiune, piețele de mărfuri, finanțarea durabilă și finanțarea populației. Veți beneficia de participarea la cursuri și grupuri de lectură personalizate pentru a vă finaliza pregătirea de fond în finanțe. Veți putea câștiga experiență ca asistent didactic într-o varietate de cursuri de licență. Veți participa în mod regulat la serii de seminarii, care atrag cadre universitare de top din întreaga lume și veți prezenta munca lor la aceste evenimente, obținând sfaturi neprețuite și pregătire pentru piața muncii academice.

Fapte cheie

Studenții cercetători sunt încurajați să joace un rol deplin și activ în raport cu gama largă de activități de cercetare întreprinse în cadrul școlii. Resursele includ: WRDS, CRSP/Compustat, baza de date privind prețurile acțiunilor din Londra, Bloomberg, S&P Capital IQ

Spații de birouri cu acces la facilități de calcul și suport pentru participarea la conferințe pentru doctoranzi cu normă întreagă

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări