Keystone logo
Queen's University Belfast Doctorat Inginerie Electrică și Electronică
Queen's University Belfast

Doctorat Inginerie Electrică și Electronică

Belfast, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.850 *

În campus

* Taxa UE/internațională

Introducere

Școala de Electronică, Inginerie Electrică și Informatică (EEECS) își propune să îmbunătățească modul în care folosim tehnologia în comunicare, știința datelor, sisteme de calcul, securitate cibernetică, electronică de putere, control inteligent și multe domenii conexe.

Veți face parte dintr-un mediu dinamic de cercetare doctorală și veți studia alături de studenți din peste 40 de țări din întreaga lume; supraveghem studenții care efectuează cercetări în domenii cheie ale electronicii și ingineriei electrice, inclusiv electronică de putere, robotică, comunicații fără fir, securitate cibernetică și sisteme bazate pe senzori. Ca parte a unei comunități pline de viață de peste 100 de studenți de cercetare cu normă întreagă și cu fracțiune de normă, veți avea ocazia să vă dezvoltați potențialul de cercetare într-o comunitate de cercetare vibrantă care acordă prioritate fertilizării încrucișate a ideilor și inovației în progresul cunoștințelor. .

În cadrul școlii, avem o serie de centre de cercetare specializate, inclusiv un Institut Global de Cercetare, Institutul de Electronică, Comunicații și Tehnologia Informației (ECIT) specializat în securitate cibernetică, inovație fără fir și știință a datelor și calcul scalabil.

Multe burse de doctorat atrag burse și suplimente suplimentare. Programele de doctorat oferă studenților noștri oportunitatea de a dobândi o pregătire extinsă în tehnici de cercetare.

Repere în inginerie electrică și electronică

Acreditări profesionale

  • ECIT reunește, într-o singură clădire, grupuri de cercetare recunoscute internațional, specializate în domenii cheie ale tehnologiei digitale avansate și ale comunicațiilor.

Legături din industrie

  • CSIT reunește specialiști în cercetare în domenii complementare precum securitatea datelor, sistemele de securitate a rețelelor, sistemele de securitate wireless, sistemele inteligente de supraveghere; și servește drept punct de referință național pentru transferul de cunoștințe în aceste domenii.
  • Cercetarea Energiei Electrice și Sistemelor Energetice se concentrează asupra problemelor legate de sursele distribuite de energie și integrarea acestora în rețelele de energie. Clusterul este membru al IET Power Academy și este un colaborator major în cercetarea energetică pe toate insulele.
  • SoCaM este dedicat proiectării de activități wireless avansate, integrate, de mare viteză și cupluri în Electronică de înaltă frecvență, System-on-Chip, Semnale și sisteme și Procesare digitală a semnalului și pentru wireless Gigabit/sec.

Facilități de clasă mondială

  • Institutul de Electronică, Comunicații și Tehnologia Informației, cu tehnologie de ultimă oră, oferă un mediu de cercetare personalizat.

Experți de renume internațional

  • Veți lucra sub supravegherea unor experți academicieni internaționali de top.

Fapte cheie

Studenții cercetători sunt încurajați să joace un rol deplin și activ în legătură cu gama largă de activități de cercetare întreprinse în cadrul școlii și există multe resurse disponibile, inclusiv:

  • O gamă largă de cursuri de dezvoltare personală și formare specializată oferite prin programul de Dezvoltare personală
  • Acces la programul de dezvoltare postuniversitară a cercetătorilor de la Queen's University
  • Spații de birouri cu acces la facilități de calcul și suport pentru participarea la conferințe pentru doctoranzi cu normă întreagă

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări