Keystone logo
Richfield University Doctor în filosofie (PhD) în conducerea globală
Richfield University

Doctor în filosofie (PhD) în conducerea globală

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Doctor în filosofie (Ph.D.) în Leadership Global

Doctor de filosofie în Leadership Global (PhD), la Richfield College este un studiu bazat pe cercetare și un program de diplomă axat pe aspectele care au modelat comunitatea noastră globală și conducerea sa. Oferă studenților cunoștințe, abilități de cercetare și abilități de conducere pentru a dezvolta soluții pentru problemele globale. Programul caută persoane cu o educație solidă în colegiu și realizări profesionale care doresc să joace un rol mai important în reformarea lumii spre bine. Persoanele care au o pasiune și o viziune pentru dezvoltarea de soluții practice și de înaltă calitate pentru problemele pe care le întâmpină planeta noastră și oamenii săi sunt încurajați să se aplice programului.

Studenții Richfield, prin învățare și cercetare, vor avansa înțelegerea problemelor globale explorând rolul lor în relația cu alte persoane și sisteme la nivel global. Programul se axează pe perspective globale, probleme globale și probleme și soluții specifice care nu vor fi benefice oamenilor și care trăiesc într-un cuvânt în continuă schimbare și interconectat.

Colegiul caută indivizi calificați care vor avea resursele, cunoștințele, dedicația și timpul necesar pentru desfășurarea cercetărilor științifice îndreptate spre un doctorat în studii globale.

Obiectivele programului

Richfield College Doctor de filosofie în Leadership Global oferă o oportunitate unică pentru persoanele fizice care au ca scop îmbunătățirea afacerii la nivel mondial și a mediului, prin viziunea lor și competențe de conducere. Programul pregătește lideri globali, care sunt competenți în efectuarea de cercetări semnificative utilizând instrumentele de tehnologie de astăzi. Programul oferă oportunități academice și de cercetare excelente la nivel de absolvent în cele mai exigente domenii de leadership și management, inclusiv financiare, organizaționale, cunoștințe, organizații și mediul înconjurător.

Absolvenții noștri învață să dezvolte modele care pot fi implementate în lumea de astăzi, care vor avansa prosperitatea, cooperarea, productivitatea și durabilitatea resurselor globale.

Absolvenții noștri pot contribui la baza de cunoștințe a organizațiilor globale prin cercetarea și dezvoltarea calității. Absolvenții au oportunități deosebite de a juca rolul de lider și executiv în întreprinderile, organizațiile și mediile de astăzi la nivel mondial.

Misiunea și valorile programului

Misiunea Doctorului de Filosofie în Leadership Global (PhD) de la Richfield College este de a împuternici absolvenți de colegiu și profesioniști de succes care doresc să joace roluri de lider în diferite setări la nivel mondial, prin intermediul educației postuniversitare și de cercetare științifică. Absolvenții Colegiului vor participa la entități publice, private și nonprofit și vor conduce proiecte care îmbunătățesc calitatea vieții în întreaga lume.

Programul Doctor de Filosofie în Leadership Global la Richfield College se bazează pe cele mai importante valori și viziuni care vor forma viitorul omenirii pe planeta noastră. Următoarele reprezintă valorile de bază ale gradului de doctorat în Leadership Global la Colegiu:

• Toate ființele umane sunt egale și au dreptul la libertate, drepturi egale și egalitate economică și prosperitate.

• Trebuie să respectăm mediul înconjurător și să ne îmbunătățim resursele prin conservare, reciclare și o metodologie și cunoștințe îmbunătățite.

• Trebuie să ne direcționăm resursele, gândurile, învățarea și acțiunile noastre pentru a ne îmbunătăți planeta și viețile populației.

• Pacea poate fi realizată prin dialog, cooperare și respect pentru demnitatea umană, drepturile omului, cultura și credințele.

• Prin idei vizionare, conducere responsabilă și bine comun, putem atinge pacea și prosperitatea globală.

• Acele persoane și entități care dețin resurse trebuie să împărtășească cunoștințele, timpul și resursele necesare pentru a ajuta persoanele care nu dispun de resurse și abilități suficiente pentru a-și îmbunătăți viața și comunitățile.

• Trebuie să sprijinim etică și valori ridicate în timp ce continuăm să sprijinim originalitatea, inovațiile și tehnologia.

• Cele mai bune practici trebuie să fie recompensate și puse la dispoziție prin intermediul mass-mediei și platformelor globale precum Internetul, Organizația Națiunilor Unite, instituțiile de cercetare și educație și mass-media tradiționale și alternative și multimedia în întreaga lume.

Cerințele de admitere

1. Completarea, depunerea și aprobarea formularului de cerere și a documentelor justificative, inclusiv plata taxelor necesare.

2. Un master sau o diplomă superioară cu un nivel minim de grade "B" medie de la un institut de învățământ superior de învățământ superior acreditat la nivel național în Statele Unite sau de la un institut străin echivalent. Toate documentele străine, inclusiv certificatele și transcrierile, sunt supuse evaluării și validării de către biroul de admitere al Colegiului Richfield. Copiile certificate în limba engleză trebuie să însoțească toate documentele într-o limbă străină.

3. Competența în limba engleză evidențiată de una dintre următoarele:

A. 70% sau mai mare de trecere la examenul de examinare a limbii engleze (RCEPE) de la

b. Un scor de 600 sau mai mult pe testul pe bază de hârtie al limbii engleze ca limbă străină (TOEFL), care corespunde unui scor de 100 sau mai mare pe internet (iBT) sau

c. Diplomă de liceu sau o educație de cel puțin un an (colegiu) într-o instituție cu limba engleză ca limbă oficială de instruire.

4. O declarație de scop (SOP) scrisă de solicitant, în care își expune obiectivele academice în timp ce studiază absolvent la Richfield College. Acest document trebuie depus ca parte a documentelor de admitere.

5. O copie completă a curriculum vitae (CV) actualizat, bazată pe instrucțiunile de dezvoltare și depunere a CV-ului Colegiului Richfield, indicând educația academică și executivă anterioară a solicitantului, fundal profesional, publicații, asociații profesionale și orice abilități (inclusiv abilități lingvistice) el ea.

6. Scorul GMAT este necesar pentru admitere. Acest punctaj poate fi înlocuit de GRE - inclusiv testul general revizuit GRE - ca alternativă. Scorurile GMAT / GRE sunt valabile timp de cinci ani și trebuie să fie luate înainte de depunerea cererii de admitere.

Solicitanții care nu au luat examenul GMAT / GRE condiționat de prezentarea și aprobarea celorlalte documente și criterii de admitere necesare vor fi admise în mod condiționat pentru program și trebuie să preia și să depună rezultatele testelor GMAT / GRE în termen de un an de la data admiterii la programul absolvent. Solicitanții cu diplomă de licență cu o AAP de peste 3,5 ani pot solicita renunțarea la cerința GMAT. După aprobarea eligibilității candidatului la studii postuniversitare, admiterea va notifica solicitantului aprobarea renunțării.

7. scrisoare de verificare a ocupării forței de muncă care verifică locul de muncă actual sau anterior într-o poziție managerială sau executivă.

8. Două scrisori de recomandare din partea persoanelor care sunt familiarizate cu capacitatea și calificările aplicației pentru a urma studii universitare și de cercetare.

9. Un rezumat al propunerii de cercetare care va include titlul tezei și domeniul cercetării. Formalizările, conținutul și livrarea trebuie să se bazeze pe orientările și standardele stabilite de instituție.

10. O declarație de susținere financiară și de resurse, în care se precizează sursa fondurilor și natura suportului pe care elevul îl va trebui să-și finalizeze educația și cercetarea.

11. Un memorandum de înțelegere și de acceptare de la unul sau mai mulți cercetători calificați sau de la facultate absolvenți care îi vor ajuta pe elevi să-și dezvolte educația la Colegiu.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare