Keystone logo
Rocky Vista University

Rocky Vista University

Rocky Vista University

Introducere

Rocky Vista University (RVU) a fost fondată în 2006 în Parker, Colorado. Rocky Vista University este o instituție în creștere rapidă, cu două locații și două state. Rocky Vista University are o misiune specială: să ofere educație medicală în timp ce îi inspiră pe studenți să servească cu compasiune, integritate și excelență.

Rocky Vista University a împuternicit studenții care aduc abilități și experiențe unice pentru a contribui la comunitatea noastră de învățare. Prin programe academice riguroase și cu ajutorul unor profesori stimați, studenții noștri învață să pună întrebările corecte, să asculte răspunsuri și să rezolve probleme folosindu-și mâinile și mințile.

Rocky Vista University este mândră că face parte din familia școlilor Medforth. Rocky Vista University este deținută de Medforth Global Healthcare Education Group din februarie 2019 și, din iulie 2020, afiliatul Medforth, University Support Services a fost contractat pentru a furniza anumite servicii administrative non-academice către Rocky Vista University .

Locații

  • Parker

    South Chambers Road,8401, 80134, Parker

    Întrebări