Keystone logo

Rotterdam School of Management | Erasmus University

A logo

Introducere

În ultimii 40 de ani, Școala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus și- a stabilit ferm reputația ca fiind una dintre școlile de afaceri din Europa.

Cu mult înainte ca "global" să devină un descriptor important pentru educația în afaceri, studenții, cadrele și personalul RSM reflectau deja diversitatea lumii globalizate.

La fel ca țara gazdă, una dintre cele mai renumite națiuni internaționale de comerț mondial, RSM a continuat să se extindă și să se internaționalizeze, consolidându-și statutul de una dintre școlile de afaceri cele mai internaționale și inovatoare din Europa.

RSM oferă o cultură intelectuală distinctivă. Credem că conducerea poate fi predată printr-o combinație a unei provocări intelectuale și practice. Credem că dificultățile întâmpinate în munca în diferite echipe încurajează noi abordări creative în afaceri. Ne bucurăm de o relație reciprocă, de susținere cu companiile multinaționale. Și încurajăm o mentalitate flexibilă, largă și, uneori, iconoclastică, în materie de practică și cercetare.

Această abordare distinctă a ajutat RSM să stabilească un portofoliu de programe de top, precum și una dintre cele mai mari și mai prolifice facultăți de management din lume.

Abordarea RSM

La RSM, dezvoltarea leadership-ului vizează realizarea potențialului intelectual și personal. Aici veți fi provocați din punct de vedere intelectual de conținutul academic cel mai înalt și sub îndrumarea celor mai clare gânditori de afaceri: facultate care se bazează pe anii de experiență care lucrează pentru organizații, precum și informații din propria lor cercetare. Ne veți provoca: chestionarea faptelor în timp ce acestea sunt prezentate și ipotezele critice de evaluare. Și vă veți provoca: confruntându-vă cu limitările, împingând granițele trecute, descoperind ceea ce conduce cu adevărat comportamentul tău și cel al altora.

Dezvoltarea abilităților necesare pentru a transforma ideile de lider în rezultate remarcabile în afaceri, necesită măsuri. Toate programele oferă studenților posibilitatea de a acționa cu privire la ideile lor în medii de afaceri reale sau simulate, de la asociații de companii și stagii până la proiecte de consultanță reale, călătorii internaționale și participare la cluburi și conferințe organizate de studenți.

La RSM, diversitatea nu este doar valorizată, ci este și ea încurajată și dezvoltată. Într-un mediu unic deschis și cooperant, veți găsi spațiul pentru a explora noi moduri de gândire, inspirația de a contesta ideile și, în ultimă instanță, scopul de a vă dezvolta propriul potențial ca viitor lider în afaceri.

Locații

  • Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

Întrebări