Keystone logo
© BIMM University
Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Introducere

Universitatea noastră este o instituție gratuită și privată. Este înregistrat legal ca IBC în Commonwealth-ul Dominica și Italia ca sediu permanent. Este o universitate internațională independentă, implicată exclusiv în educația online și la distanță: cu alte cuvinte, o universitate deschisă pentru adulți care își desfășoară serios activitatea instituțională.

Studenții noștri adulți lucrează foarte mult pentru a obține diplomele. Această universitate nu este și nu a fost niciodată o fabrică de diplome și vom respinge instantaneu astfel de cereri. Accentul nostru principal a fost întotdeauna să oferim cea mai înaltă calitate a educației studenților noștri adulți. Diplomele conferite de Universitatea Selinus au fost recunoscute la nivel internațional de către sectorul privat și acceptate de întreprinderile multinaționale.

Nu ne obosim niciodată să explicăm sistemul realității despre acreditare, în special pentru studenții din SUA. Obținerea acreditării în Statele Unite este voluntară și neguvernamentală. Școlile solicită să fie evaluate și / sau să le fie evaluate programele de către o agenție de acreditare independentă. Agenția își stabilește propriile standarde pe care școala trebuie să le îndeplinească pentru a-și câștiga acreditarea și, din moment ce agențiile de acreditare variază în ceea ce privește standardele de calitate, unele sunt considerate mai prestigioase decât altele. Alegerea unei școli depinde de nivelul de calitate pe care școala speră să îl atingă și să îl mențină.

De obicei, școlile se familiarizează cu standardele agenției cu mult timp înainte și își petrec câteva luni pregătindu-se pentru revizuirea acreditării. Dacă trec examinarea și câștigă acreditarea, este o aprobare a școlii lor ca instituție legitimă a învățământului superior care îndeplinește un nivel de calitate acceptabil. Unele școli pot include statutul lor de acreditare în informațiile despre colegiu pe care le prezintă potențialilor elevi.

Așa cum există agenții de acreditare recunoscute, există agenții nerecunoscute. Aceasta înseamnă că standardele lor nu au fost revizuite de către Departamentul Educației sau de către CHEA. Există o varietate de motive pentru care o agenție poate fi nerecunoscută. De exemplu, agenția poate lucra spre recunoaștere cu Departamentul sau CHEA sau poate să nu îndeplinească criteriile de recunoaștere de către oricare dintre organizații. Oricare ar fi motivul, este important să rețineți acest lucru atunci când explorați informații despre facultate.

Ar fi util dacă ați vedea cu prudență agențiile de acreditare nerecunoscute până când le puteți evalua reputația. O agenție nerecunoscută nu are neapărat standarde scăzute de calitate, dar este important să știm că mulți angajatori americani recunosc doar diplome de la instituții acreditate de o agenție recunoscută.

Din acest motiv, Universitatea noastră acceptă doar studenți care sunt deja stabiliți profesional. Studenții noștri folosesc diploma nu pentru a-și găsi de lucru, ci pentru a-și legitima rolul profesional, care este deja angajat cu succes. Cu o diplomă de la Universitate, Selinus câștigă stimă, respect și prestigiu și de multe ori îmbunătățește statutul social și munca.

Buro Millennial / Pexels

Cum să studiezi la Selinus

SUSL Home Studio

Cursurile de licență ale Universității Selinus, la distanță, constau în studiul manualelor atribuite și realizarea rapoartelor privind citirile manualelor efectuate, în conformitate cu ghidurile stabilite de Selinus și Universitatea Pedagogică pe care le puteți găsi în link-ul „pedagogie” al site-ul web al Universității Selinus.

Studenții adulți se pot înscrie în programul APEL (Acreditare a învățării experiențiale anterioare). Acest program este rezervat profesioniștilor, antreprenorilor, managerilor, oficialilor, scriitorilor, artiștilor etc. Cu o diplomă de liceu și cel puțin 25 de ani și 3 ani de activitate Demonstrați în studiu, au ales o filială. Este necesar 30 de ani pentru doctorat.

Pedagogie

Sistemul curricular al Universității de Științe și Literatură Selinus, este adaptat fiecărui student și se bazează pe „unități didactice” constând din texte, fișe și prelegeri, cursuri video, cărți electronice. Examenele sunt înlocuite de un scurt raport de învățare (Unitatea de examinare) elaborat ca o mini disertație.

Conform disciplinei de studiu, materialele de studiu sunt alese și selectate pentru a încuraja gândirea critică și aplicarea practică a cunoștințelor dobândite. O metodă pedagogică este implementată pentru a ajuta studenții, adulții, adesea angajați în muncă și familie, să gândească în mod critic și să abordeze cu cunoștințe cărțile recomandate și lecțiile video, pe de o parte, prin creșterea capacităților lor intelectuale și a capacității de a dezvolta proiecte de scriere integrate.

Un sistem educațional de învățare fără forță care îl conduce pe student, urmat de consilierul său student, să realizeze în mod liber un program de învățare specific bazat pe achiziții personale pentru a-și atinge timpul și a-și atinge obiectivele. În Universitatea Selinus, studentul nu are obligații de a învăța imediat sau înainte de date specifice. Poate să-i citească textele și să revizuiască fiecare lecție video de multe ori, descoperind propria metodă personală de învățare. Mai mult, el poate consulta oricând consilierul său pentru ajutor, clarificare, asistență.

Ceea ce este evaluat în scopul curriculum-ului nu sunt doar informații învățate, deoarece evoluția gândirii studentului dincolo de simpla viziune a subiectului noțional, trebuie să fie mai presus de toate o putere a valorii conștiinței și conștientizării faptului că studiul nu este simplu prelucrarea noțiunilor mai mult sau mai puțin utile, ca model utilizabil în mod eficient pentru nevoile lor sociale, umane și civile.

Pe scurt, modelul pedagogic al Universității Selinus este de a „aduce” experiența reală a studentului într-un context educațional util în îmbunătățirea capacității intelectuale și autoevaluarea globală a abilităților lor potențiale, astfel încât să își atingă rapid obiectivele intelectuale și profesionale. .

Recunoașterea creditelor de la Universitatea Selinus este dată parțial de o „lectură” a criticilor profesioniști ai studentului și parțial prin evaluarea raportului efectuat de student care înlocuiește examenele tradiționale.

Admitere

Studenții Selinusului Universității sunt adulți implicați în lumea forței de muncă și profesionale. Pentru a vă înregistra, trebuie să aveți o vârstă de cel puțin 23 de ani pentru programele obișnuite și cel puțin 25 de ani pentru programele APEL pentru profesioniști. Pentru a vă înscrie la un program pentru a acorda un doctorat. este necesar cel puțin 30 de ani.

Locații

  • London

    71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Bologna

    Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

    Programe

    Întrebări