Tehnologie alimentară, doctorat
Semey, Kazahstan
DURATA
0 up to 3 Years
LIMBI
Rusă,
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Sep 2023
TAXE DE ȘCOLARIZARE
Solicitați taxe de școlarizare
FORMAT DE STUDIU
În campus
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui sistem pe mai multe niveluri de activități de cercetare care să răspundă nevoilor urgente ale educației și științei moderne, personalitatea dezvoltată armonios a unui specialist în domeniul organizării și utilizării eficiente a tehnologiilor alimentare moderne și angajarea în activități de management, care este una dintre sarcinile urgente din Republica Kazahstan. Unicitatea EP "Tehnologia produselor alimentare" numeroase evoluții științifice proprii în sectorul cărnii și al produselor lactate oferă o bază fiabilă pentru formarea noilor generații de specialiști.
Activitate:
directorul organizației;
Director adjunct al organizației pentru lucrări științifice;
inginerul șef al organizației;
Secretar științific;
Șef al laboratorului de cercetare al industriei alimentare;
șeful și specialistul principal în institute de cercetare, centre de cercetare științifică, unități de producție alimentară, secții structurale ale Ministerului Agriculturii;
profesor la instituții de învățământ superior și secundar de profil alimentar;
un specialist în formațiuni agricole de diferite forme de proprietate, instituții de producție cu profil agricol, terenuri și comitete teritoriale;
un expert în proiecte.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Doctorat inovație în siguranță și tehnologii alimentare
- Santiago de Compostela, Spania
PhD in Food Systems
- Milan, Italia
- Online Italy + 1 Mai mult
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Regatul Unit