Keystone logo
Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Introducere

Excelenta cercetare peste Management Social Science & Computing

O universitate premier în Asia, Singapore Management University (SMU) este cunoscut pe plan international pentru cercetarea sa de clasă mondială și de predare distins. Acesta genereaza de cercetare de vârf, cu impact la nivel mondial și își propune să producă lideri de scară largă, creative și antreprenoriale. Acasa, la peste 8.300 de studenți universitare și postuniversitare, SMU este cunoscut pentru pedagogie interactiv și tehnologic activat de predare-stil de seminar în dimensiuni clasa mica. Universitatea cuprinde șase școli - Școala de contabilitate, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Sociale - oferă o gamă largă de Bachelor, programe de doctorat și master în diverse discipline .

SMU ofera patru programe de doctorat:

Doctor în afaceri, cu specializări în: finanțe marketing Managementul Operatiunilor Comportamentul organizațională și resurse umane Managementul strategic și organizare Doctorat în Economie Doctorat în Psihologie Doctor în sisteme informatice ( de calcul precum și de management)

SMU oferă, de asemenea, Programul de doctorat interdisciplinar în a noastră domenii de cercetare de excelență în cazul în care elevii pot alege o specializare primară și o specializare secundară. Vă rugăm să accesați pagina principala pentru mai multe informații.

Beneficiile de Urmarind doctorat SMU

 • SMU pregătește studenții noștri de doctorat pentru a deveni de clasă mondială academice sau industrie crezut ca lideri în domeniile lor de specialitate sau interdisciplinare prin oferirea de oportunități pentru o integrare mai profundă în întreaga management, științe sociale și de calcul. Studenții noștri sunt bine echipate pentru a crea sau de a genera soluții și de impact lumea reală.
 • Există, de asemenea, multe oportunități pentru studenții noștri de doctorat să participe la echipe de cercetare și predare în școli precum și centre de cercetare SMU și institute care cuprind membri ai facultăților cunoscut pe plan internațional, care sunt experți în domeniile lor de specialitate.
 • Dincolo de formare academică, SMU doctoranzi, de asemenea, să participe la activități de dezvoltare profesională (cum ar fi prezentarea și abilitățile de predare de formare). Acest antrenament este util pentru ei în timpul studiilor de doctorat, cât și după absolvire.
 • Fiind într-un campus oraș, studenții doctoranzi au acces facil la partenerii din industrie, care furnizează date de cercetare si platforme de validare precum și facilități de cercetare SMU ce includ baze de date proprietare și publicate.
 • SMU oferă studenților noștri doctoranzi cu burse care acoperă taxele de școlarizare și să ofere burse de viață precum și oferă finanțare de conferințe generoase pentru ca elevii să împărtășească contribuțiile lor de cercetare cu comunitatea internațională de cercetare.
 • Absolvenții noștri de doctorat s-au gasit plasamente bune la prestigioase instituții academice și organizații din industrie.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Singapore

  Singapore Management University, Administration Building, Level 12, 81 Victoria Street, 188065, Singapore

  Întrebări