Keystone logo
SOAS University of London Diplome de cercetare (MPhil/PhD) în Studii de Dezvoltare
SOAS University of London

Diplome de cercetare (MPhil/PhD) în Studii de Dezvoltare

London, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

În campus

* taxe cu normă întreagă pe an universitar: UK/UE 4.670 GBP; În străinătate, 20.800 GBP. Taxe cu fracțiune de normă pe an universitar: UK/UE 2.335 GBP; În străinătate, 10.400 GBP

Introducere

Mod de participare: Full-time sau Part-time

Studiază MPhil/PhD în Studii de dezvoltare la SOAS pentru a-ți realiza potențialul de a aborda nedreptatea globală și de a transforma lumea cu impactul cercetării tale.

În calitate de cercetător doctor, vă veți alătura unei comunități de cercetare renumite și diversificate la nivel global, cu acces la oportunități de cercetare și predare, precum și o serie substanțială de seminarii prezentate de profesioniști și practicieni de vârf în dezvoltare.

Departamentul are în prezent 52 de studenți de cercetare, care lucrează pe o serie de subiecte de cercetare în multe părți din Asia, Africa, America Latină și Orientul Mijlociu. Suntem interesați în special de potențialii studenți de cercetare care doresc să lucreze într-unul dintre principalele Clustere Departamentale de Cercetare, în special: Muncă, Mișcări și Dezvoltare; Neoliberalism, globalizare și state; Violență, pace și dezvoltare; Apa pentru Africa; Migrație, Mobilitate și Dezvoltare; Schimbarea și Dezvoltarea Agrară; Politica de dezvoltare, ajutor, instituții și reducerea sărăciei.

SOAS studenții cercetători sunt încurajați să participe săptămânal la sesiuni de formare pentru a le prezenta o serie de tehnici practice și abilități profesionale utilizate în profesia de dezvoltare, seminarii din două săptămâni pe subiecte relevante pentru Studiile de dezvoltare și, acolo unde este cazul, ateliere de lucru post-experiență.

De ce să studiezi Studii de dezvoltare MPhil/PhD la SOAS

  • Suntem pe locul 5 în QS World University Rankings la subiectul Studii de dezvoltare.
  • SOAS este clasată în primele 5 universități din Marea Britanie pentru producerea unui CEO sau Managing Director, conform noilor cercetări.
  • Personalul academic și domeniile lor de cercetare includ profesorul Laura Hammond MA, PhD (Wisconsin) Cornul Africii; Etiopia; Somalia; migrație forțată; relocare; repatriați; remitențe; asistență internațională și profesor Gilbert Achcar BA (Lyon) BA, MA (Universitatea Libaneză Beirut) PhD (Paris VIII) Orientul Mijlociu și Africa de Nord; teoria socială și politică; relatii Internationale; globalizarea; sociologia religiei.

Admitere

Curriculum

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări