Keystone logo
SOAS University of London Grade de cercetare (MPhil/PhD) în industrii culturale
SOAS University of London

Grade de cercetare (MPhil/PhD) în industrii culturale

London, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

În campus

* taxe cu normă întreagă pe an universitar: UK/UE 4.670 GBP; În străinătate, 20.800 GBP. Taxe cu fracțiune de normă pe an universitar: UK/UE 2.335 GBP; În străinătate, 10.400 GBP

Introducere

Mod de participare: Full-time sau Part-time

Această diplomă de cercetare MPhil/PhD în industriile culturale oferă pregătire avansată și experiență de cercetare la nivel de doctorat în domeniile largi de la intersecția artelor și producției culturale și economia culturală. Se va concentra în special pe domeniul practicii și politicii industriilor culturale și creative, muncii și justiției sociale în industriile culturale, inclusiv probleme precum curatarea, politica producției culturale, economiile culturale independente și economiile morale.

Acest program va permite studenților să se bazeze pe vasta expertiză a Școlii de Arte în producția de muzică, arte și film, din perspectiva dezbaterilor în jurul economiei creative. Oferă un nucleu de formare în metodele de cercetare combinate cu o structură clară de progres ulterioară.

Cei mai mulți SOAS studenți de cercetare petrec ceva timp lucrând pe teren în regiunile cercetării lor. Prin intermediul SOAS ' diverse legături cu persoane și instituții din universitățile și guvernele din Asia și Africa, studenții pot beneficia de contacte personale și prezentări.

De ce să studiezi Industriile Culturale la SOAS

  • SOAS este clasat în Top 50 mondial în 2021 QS World University Rankings for Arts and Humanities.
  • Studenții au acces la experți de top în muzică, cultură și tradiții din Africa, Orientul Mijlociu și Asia.
  • Orientarea regională unică disponibilă la SOAS înseamnă că studenții noștri sunt sprijiniți în studiul anumitor regiuni, forme de artă sau teme.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări