Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Introducere

Moody School of Graduate and Advanced Studies din SMU este mândră să ofere diplome de doctorat și de master într-o mare varietate de domenii în patru colegii și școli diferite: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, și Simmons School of Education and Human Development. Aceste programe îi ajută pe studenți să-și urmeze pasiunile și să aducă contribuții semnificative atât în mediul academic, cât și în industrie.

  • 32 de diplome de doctorat
  • Peste 120 de diplome de master
  • 47 Doctorat în întregime finanțat. semeni

Te gândești să studiezi la SMU? Bine ati venit!

Southern Methodist University este o instituție privată, bazată pe cercetare, axată pe furnizarea de studii inovatoare, interdisciplinare și de impact. Situat în orașul internațional Dallas, TX, studenții noștri absolvenți ajung să trăiască și să învețe într-una dintre cele mai bune 10 locații de afaceri din SUA, potrivit revistei Fortune.

Moody School of Graduate and Advanced Studies, în parteneriat cu cinci colegii și școli ale SMU, oferă 32 de grade de doctorat și peste 120 de diplome de master, pe lângă mai multe grade profesionale. Aceste programe îi ajută pe studenții noștri să-și urmeze pasiunile și să aducă contribuții semnificative în domeniile lor academice și nu numai.

Diversitate la SMU

Southern Methodist University se angajează să creeze un mediu incluziv, respectuos și provocator din punct de vedere intelectual pentru toți studenții noștri absolvenți.

Credem că o comunitate de sprijin care îmbrățișează punctele de vedere și mediile individuale duce la un mediu academic mai riguros și la o experiență mai împlinitoare pentru toți.

Locații

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Întrebări