Keystone logo
Spertus Institute

Spertus Institute

Spertus Institute

Introducere

Spertus Institute pentru învățare și conducere evreiască este ghidat de două adevăruri: comunități evreiești vibrante învață comunități evreiești și acele mari comunități evreiești au nevoie de mari conducători. Aceste adevăruri informează tot ceea ce facem.

Spertus Institute oferă oportunități de învățare dinamice, înrădăcinate în înțelepciunea și cultura evreiască și deschise tuturor. Aceste oportunități sunt concepute pentru a permite creșterea personală, instruirea viitorilor lideri și implicarea indivizilor în explorarea vieții evreiești.

Programele postuniversitare și atelierele profesionale deservesc constituenții din zona Chicago și din întreaga lume prin diferite opțiuni de învățare la fața locului și la distanță.

Programele publice - inclusiv filme, vorbitori, seminarii, concerte și expoziții - sunt oferite la sediul Institutului Michigan Avenue, în suburbiile din Chicago și online.

Adesea auzim de la studenți și participanți că experiențele lor la Spertus sunt inspiratoare și chiar transformatoare. Acest lucru este prin proiectare, deoarece Institutul se străduiește să ofere conținut care să provoace gândirea cu aplicații din lumea reală, resurse de neegalat și un mediu primitor care încurajează oamenii să se conecteze într-un schimb deschis de idei. Acest lucru are ca rezultat oportunități semnificative, importante pentru creșterea personală și profesională pentru constituenți și comunități.

Locații

  • Chicago

    South Michigan Avenue,610, 60605, Chicago

    Programe

    Întrebări