Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Sunway University

Sunway University

Sunway University

Introducere

144415_Sun-U_morningNew.jpg

Bine ați venit la Sunway University, una dintre universitățile private de top din Malaezia, care este o instituție strict non-profit și dedicată educației de calitate, sprijinirii întreprinderilor și efectuării cercetării axate pe probleme globale cheie. Universitatea are sediul în Sunway City, o stațiune verde înfloritoare, construită pe fostele terenuri recuperate de minerit de staniu, în partea de vest a Kuala Lumpur, în inima Văii Klang. Universitatea este relativ tânără după standardele globale, dar este deja clasată în primele 2% dintre universitățile din lume (QS World University Rankings) și în primele 1,5% dintre universitățile din Asia, precum și în primele 150 de universități. universități din lume sub 50 de ani.

Campusul nostru modern de ultimă generație este conectat la o gamă largă de facilități sociale și comunitare prin alei sigure la nivelul copacului („plimbarea cu baldachin”), oferind un mediu durabil de studiu, de muncă și social unic pentru studenții și personalul nostru. în campus și în jurul orașului Sunway. Sunway City este un prim exemplu al noii mișcări globale a „orașelor de cincisprezece minute” durabile, cu hiperconectivitate și toate facilitățile accesibile în 15 minute de mers pe jos. În apropiere de campus și conectat prin pasarela cu baldachin avem parcul tematic Sunway Lagoon, Sunway Pyramid Mall (unul dintre cele mai mari din țară și regiune) și Sunway Medical Center, unul dintre cele mai mari și mai bine echipate spitale private. în Asia de Sud-Est, oferind îngrijiri medicale de clasă mondială, precum și multe altele.

Universitatea are un rating de 5 stele „excelent” de către guvernul malaezian (în cel mai recent exercițiu de evaluare Setara) și este una dintre doar unsprezece universități din Malaezia care au primit statutul special de „Premier Digital Technology University”. Am dezvoltat colaborări strânse cu multe universități internaționale de top, inclusiv Universitatea Harvard și Universitățile din Oxford și Cambridge. Unii profesori de la acesta din urmă dețin întâlniri distinse în vizită, oferind prelegeri ocazionale universității noastre și comunității mai largi din Sunway City prin seria noastră de prelegeri publice Jeffrey Cheah Distinguished Speakers. Acestea poartă numele fondatorului Sunway City și al Universității, Tan Sri Jeffrey Cheah, care este și președintele Sunway Group, unul dintre conglomeratele industriale de top din Malaezia și dezvoltatorul Sunway City. Avem o relație foarte strânsă cu Universitatea Lancaster din Marea Britanie, permițând studenților noștri de la multe programe să se califice și pentru diplome Lancaster.

Așadar, bine ați venit la o universitate conectată la nivel global, orientată spre viitor, dedicată durabilității și situată într-una dintre cele mai interesante destinații de campus de pe planetă, în inima caldă a Malaeziei tropicale însorite.

144417_resize-1605583208404307319SunUeveningNew1.jpg

Viziune și misiune

Viziunea noastra
Să fii o universitate de clasă mondială

Misiunea noastră
Să hrănim indivizi completi și să ne devotăm descoperirii, progresului, transmiterii și aplicării cunoștințelor care satisfac nevoile societății noastre și ale comunității globale.

Crezul nostru
Sunway University își va îndeplini misiunea cu integritate și dăruire neclintită față de excelență, întreprindere, profesionalism, încredere financiară în sine, inovație, respect reciproc și spirit de echipă

Obiectivele noastre educaționale
Sunway University studenți vor:

  • devin cursanți independenți, pe tot parcursul vieții, care urmăresc în mod activ cunoștințele și apreciază aplicarea lor globală în dezvoltarea economică, politică, socială și culturală
  • să fie împuternicit cu competențele și capacitatea de a contribui la o lume economică, socială și tehnologică în schimbare rapidă
  • dezvolta calități puternice de conducere și abilități de comunicare
  • fiți pregătiți pentru cariere care le permit să ducă vieți productive, împlinite și pline de sens
  • valorează integritatea și devin membri etici, responsabili, grijulii și responsabili ai societății
69328_Untitled.jpg

Locații

  • Shah Alam

    5, Jalan Universiti, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia, 47500, Shah Alam

Întrebări