Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Introducere

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) este principalul centru de învățământ medical superior din Georgia, cu o istorie de aproape o sută de ani. Este demn de subliniat faptul că mii de absolvenți ai universității își continuă cariera profesională în multe clinici și instituții de top din Georgia, Europa și lume.

Programele de succes de studii universitare, postuniversitare, de dezvoltare profesională continuă, programe de masterat, doctorat și educație profesională superioară fac TSMU atractiv pentru studenții potențiali din Georgia și diferite țări din întreaga lume.

Tbilisi State Medical University este membru cu drepturi depline al Spațiului european de educație, ceea ce înseamnă implicarea sa activă în funcționarea acestui sistem educațional, determinând direcțiile de dezvoltare și implementare, stabilind relații științifice și academice gratuite și strânse cu centrele educaționale, științifice și clinice din întreaga lume. lumea. Fiecare al treilea student la universitatea noastră este un student internațional.

Tbilisi State Medical University acordă o mare importanță unui sistem educațional centrat pe student, comparativ cu un sistem orientat spre profesor (nu dependent de timp și, a priori, bazat pe presupunerea că profesorul / profesorul știe ce să predea). Abordarea centrată pe student acordă mult mai multă atenție planificării curriculare și se concentrează pe nevoile elevilor în ceea ce privește viitoarele activități sociale și cariera profesională.

Locații

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Întrebări