Keystone logo
The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

Introducere

Cipru este o țară insulară a Uniunii Europene situată în Marea Mediterană de Est. Se află într-o intersecție între Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord , atât geografic, cât și istoric. Se bucură de o istorie foarte lungă și de o bogată cultură dirijată către unele dintre cele mai mari civilizații antice și recente ale regiunii. Astăzi, combină o societate modernă, avansată din punct de vedere tehnologic, din orașele zbuciumate, cu atmosfera liniștită a unei insule mediteraneene.

imagine amabilitate a The Cyprus Institute

Students GS

The Cyprus Institute

Institutul Cipru este o organizație internațională de cercetare situată în Nicosia, capitala Ciprului. Acesta funcționează sub umbrela Fundației de cercetare și educație din Cipru, guvernată de un consiliu de administrație de renume internațional. Misiunea sa este de a servi ca un centru de știință, tehnologie și inovație pentru regiunea Mediteranei de Est și Orientul Mijlociu care abordează probleme de relevanță regională și importanță globală. Aspiră să servească drept poartă a Uniunii Europene pentru cercetare și tehnologie în regiune și, prin aceasta, să promoveze pacea și prosperitatea și să promoveze cooperarea între popoarele sale pentru îmbunătățirea viitorului lor.

Viziunea Institutului cuprinde realitățile sociale, politice și economice în schimbare rapidă din regiune, precum și progresele științifice și tehnologice globale. Este un set pe o serie de drivere strategice, inclusiv:

 • Abordarea schimbărilor climatice pentru un mediu sănătos cu oameni sănătoși
 • Inovați pentru o dezvoltare durabilă și verde spre un viitor mai luminos
 • Conduceți într-o lume în schimbare, unde știința datelor și inteligența artificială sunt caracteristici cheie
 • Analizați și documentați trecutul și prezentul nostru pentru a ne îmbogăți viitorul
 • Educați noii lideri științifici și factorii de decizie

Programele postuniversitare educaționale oferite de Școala interdisciplinară de știință și tehnologie a Institutului sunt proiectate să se alinieze viziunii Institutului. Studenții sunt învățați și îndrumați de către facultatea distinsă și internațională a Institutului și instruiți de personal de cercetare expert. Acestea sunt cufundate direct în mediul bogat de cercetare din Centrele de cercetare ale Institutului și au acces direct la infrastructuri și dotări de ultimă generație.

Școala atrage un număr mic de studenți internaționali de cea mai bună calitate și își propune să le ofere cunoștințe de ultimă oră și competențe care să-i abilitate în știință, societăți moderne și economie de mâine. Elevii școlii dețin poziții cheie în mediul academic și industrie din Cipru și din străinătate.

imagine amabilitate a The Cyprus Institute

131685_StudentsAmphitheater.DSCF7695.JPG

Programe

Portofoliul școlii include în prezent șase programe postuniversitare care conduc la studii universitare și de doctorat și sunt acreditate de Agenția de Acreditare a Calității și Acreditare din Cipru (CYQAA). În plus, Școala se bucură de acorduri bilaterale cu instituții de învățământ superior distincte din Europa și SUA, ceea ce le oferă studenților posibilitatea de a se înscrie în diplome duale sau comune.

 • MSc / MPhil în Științele Mediului (1 an sau 1,5 ani)
 • Master în Simulare și Știința Datelor (1 an)
 • Master în Patrimoniul Cultural Digital (1 an)
 • Dr. În științe computationale (3 ani)
 • Dr. În energie, mediu și științe atmosferice (3 ani)
 • Dr. În știință și tehnologie în patrimoniul cultural (3 ani)
131926_GRADUATESCHOOLInfographic2020-LOW.jpg

imagine amabilitate a The Cyprus Institute

Locații

 • Nicosia

  20 Konstantinou Kavafi Street 2121, Aglantzia Nicosia Cyprus, , Nicosia

Întrebări