Keystone logo
Ubiquity University

Ubiquity University

Ubiquity University

Introducere

Un nou tip de educație: abordarea omniprezentă

TS Eliot a fost cel care a întrebat:

 • Unde sunt informațiile din date?
 • Unde sunt cunoștințele din informații?
 • Unde este înțelepciunea în cunoaștere?

Dacă vă gândiți la experiența dvs. anterioară în majoritatea școlilor convenționale, probabil ați fost educat să memorați informații și să vă exprimați analitic în teste și lucrări pe termen. Din punctul nostru de vedere, acest lucru este important, dar nu suficient pentru învățarea adevărată. Accentul convențional și practic exclusiv pe rigoarea intelectuală este doar un capăt al continuumului care constituie o educație reală.

înţelepciune

Credem că învățarea adevărată are nevoie și de o dimensiune interioară. Necesită tot atât de mult accent pe corp, inimă și suflet, cât și pe minte. Atunci când aceste domenii se combină perfect, educația se manifestă ca învățare. Atunci educația devine alt = "înțelepciune.

La Ubiquity, credem că urmărirea alt = "înțelepciunea este să trăim în întrebări și astfel să fim mereu deschiși transformării personale. Această noțiune socratică de„ adevăr urmărit "este piatra de temelie și fundamentul a tot ceea ce susținem și se află la inima tuturor programelor, cursurilor și evenimentelor noastre. Pentru studenții noștri, alt = "înțelepciunea este mai mult un mod de viață decât o întreprindere intelectuală aridă. Această căutare a înțelepciunii alt = "duce la o metamorfoză tot mai adâncă a psihicului, inimii, minții, corpului și sufletului.

Pentru fiecare dintre studenții noștri, obiectivul nostru este de a cataliza creșterea și dezvoltarea personală și profesională. Abordarea noastră cu spectru complet animă studentul multi-senzorial prin combinarea celor mai bune educații online, combinate cu cea mai recentă tehnologie de rețele sociale și infuzată cu întâlniri intelectuale, creative și rituale în persoană. Aceste Pathways participări sunt atât complet captivante, cât și multidimensionale.

Această învățare transformativă cu spectru complet construiește comunități rezistente și cultivă capacități de colaborare și coerență.

Ubiquity University este potrivit pentru dvs.?

Modul în care vă dezvoltați personal, ce cadouri aduceți în lume și cât de eficient aduceți aceste daruri comunității dvs., sunt esențiale pentru modul în care se va desfășura viitorul nostru colectiv. Dacă știi că ești aici pentru a contribui la dezvoltarea unei lumi noi, dacă ești atras de cultivarea darurilor tale într-o comunitate de învățare deschisă și diversă, dacă ești motivat de o viață condusă de întrebări și o explorare a misterului, atunci Omniprezenta ar putea fi potrivirea potrivită pentru dvs.

Suntem o comunitate diversă și globală de cursanți. Mulți dintre noi suntem antreprenori creativi, căutători tineri și profesioniști maturi care doresc să se plaseze într-un context mai larg de viață și învățare. Programele noastre ne ajută cursanții să depășească limitele înțelegerii și comportamentului convențional și să ajungă într-o viață mai autentică. Învățarea noastră Pathways oferă o oportunitate unică de a vă aprofunda creșterea spirituală și dezvoltarea personală în cadrul studiului academic. La Ubiquity, vă puteți angaja atât în transformare spirituală, cât și personală și puteți obține o diplomă absolventă în același timp.

studii de înțelepciune doctorală

Omniprezenta ar putea fi pentru tine dacă:

 • Ați avut sau ați avut o carieră de succes, dar simțiți că vieții voastre îi lipsește adevăratul sens
 • Sunteți deja pe o cale spirituală, dar căutați îndrumare, precum și o învățare mai riguroasă și mai aprofundată
 • Căutați o abordare integrată din punct de vedere academic a transformării personale și profesionale
 • Îți pasă de imaginea de ansamblu și vrei să explorezi posibilitățile de schimbare la un nivel mai profund.
 • Sunteți dedicați învățării pe tot parcursul vieții în dialog cu colegii în căutare - ca proces, nu ca punct final.
 • Aveți de împărtășit daruri pe care lumea le va accepta mai ușor dacă sunteți acreditat.
 • Vrei să integrezi aspectele interioare și exterioare ale ființei tale.

Ubiquity University vă oferă posibilitatea de a:

 • Deblochează-ți întregul potențial
 • Condu o viață mai autentică și mai semnificativă
 • Reinventează-te
 • Revendică-ți puterea
 • Descoperă-ți valoarea de sine
 • Faceți parte dintr-o comunitate care susține
 • Schimbă lumea în bine

școala de înțelepciune

Locații

 • USA Online

  The Wisdom School 10400 W. Overland Rd #302 Boise, Idaho

Întrebări