Keystone logo
Trinity Bible College Doctorat Teologie practică
Trinity Bible College

Doctorat Teologie practică

Ellendale, Statele Unite ale Americii

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În ultimii patruzeci de ani, teologia practică sau teologia aplicată și-a luat locul de drept în academie. Atât pentru practicieni, cât și pentru academicieni, descoperirea lucrării lui Dumnezeu în biserică și în lume prin lectură și învățare riguroasă și critică este ceea ce oferă teologia practică. Teologii practici contribuie acum la fiecare domeniu al învățării, de la misiologie la istoria bisericii și de la conducerea creștină la slujirea bisericii.

O diplomă de doctorat în stil european este de obicei un program de cercetare susținut de o supraveghere atentă și interacțiune de la egal la egal. Este astfel potrivit pentru cei care doresc să investigheze profund un aspect al teologiei practice.

Cu peste șaptezeci de ani de a juca un rol principal în pregătirea bărbaților și femeilor pentru slujirea creștină, Trinity Bible College și Graduate School sunt deosebit de bine poziționați pentru a oferi doctoratul în teologie practică.

Teologia practică a doctoratului Trinity este un grad de cercetare care oferă candidaților o gamă largă de opțiuni de subiecte într-un spectru larg de domenii de studiu. Gradul final este conferit depunerii și apărării cu succes a unei disertații de 80.000 de cuvinte, cu excepția notelor de subsol și a bibliografiei (cu o varianță de 10% permisă sub sau peste numărul de cuvinte). Seminariile sunt ponderate la șapte credite fiecare, cu o susținere a disertației ponderată la patru credite spre sfârșitul programului.

Cursul constă din 8 seminare de doctorat în campus, fiecare conceput în ordine pentru a ghida studentul prin procesul de dezvoltare a disertației lor științifice de 80.000 de cuvinte, care culminează cu o apărare orală a proiectului.

Teologia practică a doctoratului este un program de 60 de credite care poate fi finalizat în doar patru ani.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare