Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Introducere

Tulane University este o instituție privată de cercetare situată în New Orleans, Louisiana, SUA. Este o universitate foarte respectată, cu o comunitate diversă și dinamică de studenți, profesori și personal care se unesc pentru a urmări excelența academică și pentru a aduce contribuții pozitive societății.

Una dintre trăsăturile distinctive ale Tulane University este angajamentul său față de educația, cercetarea și implicarea interdisciplinare. Universitatea oferă o gamă largă de programe și inițiative care încurajează studenții, profesorii și personalul să lucreze peste granițele academice tradiționale și să exploreze probleme complexe din mai multe perspective.

De exemplu, Tulane are mai multe centre și institute interdisciplinare, cum ar fi Institutul Murphy pentru Economie Politică, Institutul Tulane Brain și Institutul Newcomb pentru Leadershipul Femeilor, care reunesc cercetători din diferite discipline pentru a colabora la cercetări de ultimă oră și pentru a oferi unic oportunități educaționale pentru elevi.

Tulane oferă, de asemenea, mai multe programe de studii interdisciplinare, cum ar fi Licența în Științe în Management și Studii Juridice, Licența în Științe în Sănătate Publică și Medicină Tropicală și Masterul de Dezvoltare Imobiliară Durabilă. Aceste programe se bazează pe expertiza facultății din mai multe discipline pentru a oferi studenților o înțelegere cuprinzătoare a problemelor complexe și a-i pregăti pentru cariere într-o varietate de domenii.

În general, abordarea interdisciplinară a Tulane University încurajează creativitatea, inovația și colaborarea și pregătește studenții să devină cetățeni globali care pot face față provocărilor complexe și pot aduce contribuții semnificative societății.

Locații

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Întrebări