Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Introducere

Ca universitate emblematică a țării, UAEU oferă o gamă completă de programe universitare și universitare de înaltă calitate, acreditate la nivel internațional, prin cele nouă colegii din aproape toate disciplinele majore.

De la înființarea sa în 1976, UAEU a evoluat de la o instituție de învățământ universitar la o universitate cuprinzătoare, cu un accent mai mare pe o misiune de cercetare.

Ca universitate intensivă în cercetare , EAU lucrează cu partenerii săi din industrie pentru a oferi soluții de cercetare la provocările cu care se confruntă națiunea și regiunea. Nouă centre de cercetare de importanță strategică pentru țară și regiune avansează cunoștințele în domenii critice.

În plus, Parcul Științei și Inovării , prin incubatoarele sale de afaceri, servește drept centru pentru inovație, antreprenoriat și leadership pentru a încuraja tranziția economiei EAU către o economie a cunoașterii.

Colegii

Universitatea Emiratele Arabe Unite are 9 colegii separate, în plus față de Colegiul de Studii Universitare și Colegiul Universitar, găzduind o gamă largă de discipline și departamente academice.

Vizitați paginile Colegiului pentru a afla mai multe.

facultate

Suntem dedicați excelenței prin crearea unui mediu de învățare vibrant și oferind facilități de învățare de ultimă generație.

Colegiul de Afaceri și Economie

CBE este prezentat cu mediul său de învățare eficient, planuri distincte de studiu pentru a ajuta studenții să își construiască viitorul.

Colegiul de Științe Umane și Științe Sociale

La CHSS, promovăm cercetarea științifică avansată, creăm legături puternice cu societatea și consolidăm patrimoniul și serviciile comunitare.

Colegiul Tehnologiei Informației

Colegiul nostru este un loc ideal care susține creșterea personală, intelectuală și tehnică și suntem mândri de absolvenții noștri de succes.

Colegiul de Inginerie

Colegiul de Inginerie oferă programe distincte, repetate pe plan internațional, și se străduiește să obțină durabilitate în diferite domenii.

Colegiul de Educație

Oferind metode moderne de predare, Colegiul de Educație oferă programe care îndeplinesc cerințele educaționale din Emiratele Arabe Unite pentru a construi o societate distinctă.

Colegiul de Drept

Colegiul de Drept are un statut de prestigiu la nivel regional și oferă programe bazate pe cercetare pentru a satisface nevoile societății din Emiratele Arabe Unite.

Colegiul pentru Alimentație și Agricultură

CFA se angajează să obțină succesul studenților și oferă programe academice care adoptă o gândire critică pentru a dobândi studenții cu abilitățile necesare pe piața competitivă a locurilor de muncă.

Colegiul de Științe

Oferim un mediu de învățare bazat pe experimente, pentru a pregăti absolvenții echipați cu abilități tehnice și expertiză de calitate în conformitate cu standardele internaționale.

Colegiul de Medicină și Științe ale Sănătății

Oferim un mediu de învățare bazat pe experimente, pentru a pregăti absolvenții echipați cu abilități tehnice și expertiză de calitate în conformitate cu standardele internaționale.

Colegiul de studii postuniversitare

Oferim cele mai bune programe și facilități pentru a ajuta elevii să-și atingă aspirațiile de a studia programele de absolvent. De asemenea, oferim diverse burse complete și parțiale pentru diferite programe.

Statistică

Universitatea Emiratelor Arabe Unite (UAEU) este o universitate cuprinzătoare, intensivă în cercetare, care înregistrează aproximativ 13.900 de studenți, cu peste 900 de facultăți și 65.000 de absolvenți care dețin funcții cheie în guvern, industrie, comerț și toate domeniile de afaceri din întreaga regiune. Studenții și facultățile internaționale care reprezintă mai mult de 65 de țări îmbogățesc și însuflețesc campusul și sălile de clasă, oferind în același timp o diversitate culturală stimulantă.

  Caracteristici Campus

  Cu facultatea sa distinsă, campusul de ultimă generație și o gamă completă de servicii de sprijin pentru studenți, UAEU oferă un mediu de viață-învățare care este de neegalat în regiune. UAEU este o universitate matură, cu realizări semnificative și o traiectorie clară de îmbunătățire continuă, cu scopul de a fi recunoscut la nivel internațional ca una dintre cele mai bune universități din lume.

   Locații

   • Abu Dhabi

    Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

   • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

    • Dubai

     Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

     Programe

     Întrebări