Keystone logo
University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

Introducere

Pe măsură ce schimbările sociale, economice, politice și tehnologice transformă societatea globală, oamenii de știință sociali abordează probleme extrem de complexe, de la rasism, inechitate economică, reformă educațională și guvernanță până la degradarea mediului, comerț și finanțe internaționale, transnaționalism, provocările lumilor emergente, și cum funcționează mintea umană.

Oferind numeroase colaborări interdisciplinare și mai multe programe postuniversitare la nivel de masterat, subliniind pregătirea profesională (economie și educație), studenții experimentează o educație cuprinzătoare și riguroasă care îi pregătește pentru cariere productive și urmăriri academice suplimentare.

Facultatea efectuează cercetări de vârf în domeniile lor, lucrând frecvent cu studenții din grupurile de cercetare care leagă departamente și centre de cercetare. Un studiu recent a clasat Divizia de Științe Sociale de la University of California Santa Cruz locul 1 în țară printre universitățile publice pentru calitatea productivității cercetării sale.

Locații

  • Santa Cruz

    High Street,1156, 95064, Santa Cruz

    Întrebări