Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Introducere

UConn College of Engineering este o centrală puternică pentru cercetare și educație inginerească în statul Connecticut și nu numai. Suntem școala publică de inginerie numărul 1 din New England și oferim 51% dintre absolvenții de inginerie ai statului. UConn este desemnată de Fundația Carnegie drept universitate de cercetare „R1”. Aceasta este cea mai înaltă clasificare dată pentru cercetare și o distincție deținută de doar 3% din toate instituțiile de învățământ superior din SUA.

Programele noastre postuniversitare pun accentul pe inginerie experiențială pentru a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile care le vor permite într-o zi să găsească soluții inovatoare și juste din punct de vedere social la cele mai complexe provocări de astăzi. Lucrăm cu industriile locale și naționale pentru a aborda provocările tehnologice presante și pentru a consolida baza noastră de producție.

Apreciem antreprenoriatul și inovația, iar studenții și profesorii noștri dezvoltă activ startup-uri și tehnologii inovatoare în sprijinul dezvoltării economice. UConn s-a străduit să abordeze provocările majore cu care se confruntă societatea noastră prin inițiative de cercetare în drepturile omului, zone industriale industriale, securitate cibernetică și alte probleme actuale.

Privire de ansamblu

UConn College of Engineering este o centrală puternică pentru cercetare și educație inginerească în statul Connecticut și nu numai. Suntem școala publică de inginerie numărul 1 din New England și oferim 51% dintre absolvenții de inginerie ai statului. Lucrăm cu industriile locale și naționale pentru a aborda provocările tehnologice presante și pentru a consolida baza noastră de producție. Apreciem antreprenoriatul și inovația, iar studenții și profesorii noștri dezvoltă activ startup-uri și tehnologii inovatoare în sprijinul dezvoltării economice. UConn s-a străduit să abordeze provocările majore cu care se confruntă societatea noastră prin inițiative de cercetare în drepturile omului, zonele industriale industriale, securitatea cibernetică și alte probleme actuale.

UConn este desemnată de Fundația Carnegie drept universitate de cercetare „R1”. Aceasta este cea mai înaltă clasificare dată pentru cercetare și o distincție deținută de doar 3% din toate instituțiile de învățământ superior din SUA. Programele noastre postuniversitare pun accentul pe inginerie experiențială pentru a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile care le vor permite într-o zi să găsească soluții inovatoare și juste din punct de vedere social la cele mai complexe provocări de astăzi.

Caracteristici Campus

Este suficient de simplu - UCONN este o universitate de prim rang

A fi înconjurat de cei mai străluciți studenți și profesori de la o instituție de cercetare de top te va împinge, te va provoca și te va face tot mai bun în fiecare zi.

Prezența universității emblematice din Connecticut este resimțită în întreg statul. Universitatea din Connecticut oferă o educație remarcabilă în campusul nostru principal din Storrs și în cele patru campusuri regionale din Avery Point, Hartford, Stamford și Waterbury. Cu acces la facultate distinsă, oportunități de cercetare de neegalat și stagii exclusive la unele dintre cele mai prestigioase companii ale națiunii, studenții noștri își urmăresc pasiunile, învață ceea ce iubesc și parcurg un drum pentru a reuși.

Huskiii din trecut și din prezent vă vor spune că nu există nimic ca comunitatea UConn. Îți vei purta experiența UConn cu tine prin prietenii care devin familie, Husky Pride care devine parte din identitatea ta și visele care devin realitate.

Fără îndoială, alegerea UConn te va face mai bun - indiferent de unde începe călătoria ta. Fă-o aici .

 • Storrs - Campusul principal
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Admitere

  Cerințe educaționale

  Cerințe GPA pentru Școala Absolventă

  Cu excepția unor circumstanțe excepționale, pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la un program de studii superioare sau de certificat, cursurile anterioare ale unui student trebuie să îndeplinească unul dintre următoarele criterii:

  • Un GPA cumulativ pentru cel mai recent grad de 3.0 sau mai mare pentru întregul grad sau
  • Dacă cea mai recentă diplomă este o diplomă de licență sau studentul nu și-a absolvit încă diploma de licență:
   • Un GPA de 3.0 sau mai mare pentru toți cei doi ultimi ani de cursuri de licență cu normă întreagă sau
   • Un GPA de 3,5 sau mai mare pentru întregul an cel mai recent de cursuri de licență cu normă întreagă sau
   • Dacă un student a urmat cel puțin un semestru de studiu cu normă întreagă după finalizarea celei mai recente diplome de licență sau de licență, un GPA de 3.0 sau mai mare pentru toate cursurile postuniversitare.

  Pentru a vă completa cererea trebuie să:

  • Încărcați foile matricole de la școala la care ați primit diploma de licență și orice cursuri urmate dincolo, indiferent dacă a fost primită o diplomă.
  • Încărcați transcrieri și diplome de la instituții internaționale atât în limba engleză, cât și în limba principală a universității. Aplicația dumneavoastră nu va fi examinată fără aceste copii.

  Neîncărcarea foilor matricole de la toate instituțiile de învățământ, indiferent dacă s-a primit sau nu o diplomă, poate fi motiv de anulare a admiterii.

  Cerințe suplimentare de aplicare pentru studenții internaționali

  Școala Absolventă nu necesită o evaluare a acreditărilor terță parte, cu toate acestea, salutăm evaluările de la următoarele servicii:

  • NACES (Asociația Națională a Serviciilor de Evaluare a Acreditărilor) sau
  • AICE (Asociația Evaluatorilor Internaționali de Acreditări)

  Dacă diploma dvs. este o diplomă de licență de 3 ani din India, Canada, Australia, Sri Lanka sau din anumite alte țări, nu vom considera că gradul este echivalent cu o diplomă de licență de 4 ani din SUA. Aceasta este politica noastră, chiar dacă gradul a fost evaluat ca o diplomă de 4 ani de către un evaluator extern de acreditări care este membru NACES (Asociația Națională a Serviciilor de Evaluare a Acreditărilor) sau AICE (Asociația Evaluatorilor Internaționali de Acreditări).

  • Încărcați foi sau foile matricole individuale/anuale (cursuri și note, nu ore) pentru studenții care își finalizează studiile în India, Pakistan, Bangladesh sau Sri Lanka.
  • Dacă ați absolvit o diplomă și nu este indicată în foaia matricolă, atunci solicităm o copie a diplomei dvs. să fie încărcată în cererea dvs. Cel mai frecvent motiv pentru întârzierea examinării cererilor este eșecul de a încărca toate foile matricole necesare (și diplomele de la instituțiile internaționale).
  • Pentru a încerca să minimizeze întârzierile prin poștă internațională după trimiterea cererii, Școala Absolventă recomandă trimiterea foilor matricole oficiale și a diplomelor de la fiecare colegiu/universitate la care ați urmat. (Vă rugăm să rețineți că transcrierile oficiale și diplomele nu trebuie trimise la Școala Absolventă decât după ce a fost făcută o ofertă de admitere.)

  Proficiența engleză

  Dacă engleza nu este limba dvs. principală**, vi se poate cere să prezentați dovezi ale competenței dumneavoastră în limba engleză.

  **O limbă primară este definită ca o limbă folosită pentru a comunica încă din copilărie.

  Cerinte pentru viza

  Sponsorizarea vizei pentru studenți din SUA

  Dacă sunteți un student internațional care necesită o sponsorizare a vizei de student din partea Universității din Connecticut, vă rugăm să fiți pregătit să trimiteți o cerere de document de imigrare la Biroul International Student & Scholar Services (ISSS) după ce ați fost admis la The Graduate School. (Un document I-20/DS-2019 nu va fi eliberat de biroul ISSS până când admiterea dumneavoastră nu va fi finalizată/înmatriculată.)

  Trimiteți cererea dumneavoastră I-20/DS-2019 la ISSS cu cel puțin o lună înainte de semestrul în care veți începe programul.

  Dacă aveți întrebări despre materialele necesare, vă rugăm să contactați biroul IS: [email protected]

  Veți avea nevoie de un NetID pentru a aplica pentru I-20 sau DS-2019. Acesta vă va fi trimis prin e-mail în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea notificării de admitere. Pentru orice asistență cu NetID sau reemiterea informațiilor deja trimise prin e-mail, vă rugăm să contactați Biroul ITS la (860) 486-4357 sau e-mail: [email protected]

  Burse și finanțare

  Studenții absolvenți pot primi sprijin financiar pentru studiile lor din multe surse diferite și încurajăm atât studenții potențiali, cât și actualii absolvenți să exploreze toate opțiunile diferite pentru a le identifica pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. De asemenea, recomandăm ca toți studenții absolvenți să se consulte cu consilierii lor și cu profesorii și personalul din programele lor de absolvire, deoarece sunt cei mai probabil să cunoască despre sursele de sprijin specifice grade sau discipline. În plus, studenții absolvenți ar trebui să profite de resursele oferite prin intermediul Oficiului Național de Burse și Burse atât pentru a identifica posibile surse de finanțare, cât și pentru a obține sfaturi cu privire la pregătirea cererilor de succes. Aici veți găsi informații despre oportunitățile interne (în cadrul UConn) și externe (în afara UConn) pentru studenți să caute ajutor, burse sau altă asistență financiară.

  În plus, iată câteva ghiduri utile de ajutor financiar pentru doctoranzi:

  • Ajutor financiar pentru doctoranzi
  • Ghidul doctoranzilor pentru burse

  Pe lângă următoarele oportunități, iată câteva ghiduri utile pentru burse și ajutor financiar pentru doctoranzi:

  • Ajutor financiar pentru doctoranzi
  • Ghidul doctoranzilor pentru burse
  • Programul național de stimulare a burselor

  Oficiul pentru Burse și Burse Naționale (ONSF) are plăcerea de a anunța continuarea programului ambițios de stimulare UConn pentru a construi o cultură mai puternică a studenților și a facultăților în jurul solicitării de burse și burse prestigioase, competitive la nivel național.

  În cadrul acestui program, toate facultățile UConn din toate campusurile (inclusiv UCHC) sunt eligibile pentru până la 1.000 USD în fonduri de dezvoltare profesională pentru a-și recunoaște munca de mentorat studenților prin procesul de dezvoltare a propunerilor și de depunere a cererilor pentru premii eligibile. În plus, studenții absolvenți cu normă întreagă care solicită burse eligibile pentru NFIP pot solicita o bursă de 250 USD prin acest program. În primii cinci ani ai programului, au fost acordate peste 450.000 USD în fonduri de dezvoltare profesională și burse pentru studenți absolvenți.

  Termen limită: 28 aprilie 2023, 23:59 (EDT)

  • Bursa Future Climate Venture Studio

  Programul de burse Future Climate Venture este conceput pentru a oferi experiențe tangibile studenților interesați să învețe despre start-up-uri, marketing, comercializare, dezvoltare de risc și cercetare în jurul schimbărilor climatice. Burserii vor fi repartizați unui mentor sau unei companii startup și vor avea ocazia să învețe despre o gamă largă de subiecte orientate spre abordarea schimbărilor climatice. Burserii vor dezvolta abilități de comunicare și marketing și vor avea ocazia de a juca un rol în aducerea pe piață a tehnologiilor legate de schimbările climatice prin sprijinirea start-up-urilor și a companiilor aflate în stadiu incipient. Burserii pot avea, de asemenea, șansa de a ajuta la dezvoltarea pitch-decks-urilor cu companiile lor respective și vor avea ocazia să participe la seminarii interne și externe de educație și de dezvoltare a carierei. Burserii vor trebui să facă o prezentare orală la încheierea programului.

  Termenul limită de aplicare: 15 ianuarie 2023

  • Oportunități de finanțare pentru studenții absolvenți și postdoc

  Căutați programe de cercetare plătite de vară pentru studenți absolvenți, granturi de călătorie și burse – multe termene limită se apropie cu repeziciune!

  Locații

  • Storrs

   Storrs, Statele Unite ale Americii

   Întrebări