Keystone logo

University of California Santa Barbara

A logo

Introducere

Colegiul mediu de inginerie de la University of California Santa Barbara este clasat în mod constant printre eșalonul superior al școlilor de inginerie din lume. University of California Santa Barbara Engineering oferă studenților mentoratul academic direct de care au nevoie pentru a-și construi o carieră de succes și pentru a finaliza programele de licență la timp.

Suntem un campus interdisciplinar, unde o cultură a inovației conduce dezvoltarea atât a științelor fundamentale, cât și a soluțiilor tehnologice aplicate, adăugând în același timp valoare economiei din regiunea noastră, statul nostru și din lume. University of California Santa Barbara Engineering s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes medii pentru parteneriatul de cercetare public-privat din țară; legăturile profunde, variate și numeroase forjate cu industria au dus la sute de proprietăți intelectuale.

Misiunea Colegiului de Inginerie este de a oferi studenților săi o bază fermă în fundamentele științifice și matematice; experiență în analiza, sinteza și proiectarea sistemelor de inginerie; și expunerea la practica de inginerie actuală și cercetare și tehnologie de inginerie de vârf. Un spirit de antreprenoriat în educație, activitate științifică și participare la practica de inginerie infuzează Colegiul de Inginerie al University of California Santa Barbara .

Locații

  • 93106, Santa Barbara

Întrebări