Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

Introducere

Terminarea liceului și de gândire de o universitate pentru a participa? Ei bine, atunci esti in locul potrivit!

Universitatea de Informatică și Tehnologie, "Sf. Apostol Pavel" (Uist) este unul dintre cele mai primitoare Universitatile din Macedonia. Cu un personal și administrație dedicat, toți studenții care frecventează Uist lăsați-l simt ca au o nouă familie. Multicultural populație de studenți Uist este foarte evident mai ales în timpul anual Zilele Culturale care prezenta bogăția și a patrimoniului de culturi în Unive | rsity. Aruncati o privire la colțul International și veți vedea pentru tine.

Uist are rădăcini academice puternice care este prezentat prin populația sa de student cunostinte vaste și a personalului academic. Cele mai multe clase sunt organizate în grupuri de studenți mici, care ajută la a se asigura că profesorii sunt în măsură să transfere cât mai multe informații necesare în timp ce satisfacerea nevoilor fiecărui individuale ale elevilor. Aceasta se adaugă la abordarea academică personal si tratamentul pe care elevii ajunge la această instituție de învățământ de nivel înalt. Toate clasele sunt împărțite între sesiuni de instruire / teoretice și sesiuni de tutorial / de laborator.

Gata să investească în viitorul tău și deschideți propriile ușile la o educație de clasă mondială care asigură un mare succes în perspectivele de viitor de carieră obține. Uist a fost adaptată pentru a sprijini orice student pentru a ajunge pentru visele lor. Conectați-vă la viitorul tau!

Verificați termenii și condițiile de obținere a burselor pentru a studia la Uist.

Ohrid

Ohrid este una dintre așezările umane cele mai vechi din Europa. Este un centru turistic, cultural și spiritual al Macedoniei. Amplasat pe malul lacului Ohrid, care este estimat la circa 3 milioane vechi și este una dintre cele mai vechi lacuri din lume, orașul Ohrid, împreună cu lacul este plasat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Ohrid are avantajele unui oras modern cu trecutul glorios și cultură bogată într-un cadru cu adevărat idilic. Este un amestec de istorie și vieții moderne. Ohrid va ofera posibilitatea de ședere și de studiu într-un mediu sănătos plin de traditie si valorilor culturale. Mediul său natural plăcut este intersectat cu stilul de viață socială și culturală modernă.

Unul bursa va fi acordat unui candidat de la fiecare dintre țările eligibile: Republica Azerbaidjan, Republica Populară Democrată Algeria, Republica Angola, Republica Armenia, Emiratele Arabe Unite, Barbados, Bosnia și Herțegovina, Republica Federativă a Braziliei, Republica de Burundi, Republica Camerun, Republica Populară Chineză, Republica Croația, Republica Cehă, Republica Egipt, Republica Estonia, Republica Federală Democratică Etiopia, Republica Gabon, Republica Ghana, Georgia, Statul Israel, Republica India, Republicii Indonezia, Japonia, Republica Kazahstan, Statul Kuwait, Laos Republica Populară Democrată, Republica Letonia, Republica Libaneză, Republica Lituania, Malaezia, Regatul Maroc, Republica Moldova, Mongolia, Republica Namibia, Sultanatul Oman, Republica Islamică Pakistan, Palestina, Portugalia, Republica Polonă, statul Qatar, România, Federația Rusă, Regatul Arabiei Saudite, Slovacia, Republica Slovenia, Regatul Spaniei, Republica Democratică Socialistă Sri Lanka, Statele Unite ale Americii, Regatul Thailanda, Republica Unită Tanzania, Tunisia, Republica Uzbekistan, Ucraina, Republica Socialistă Vietnam, Republica Ungară, Republica Arabă Zambia și Organizației Statelor Americane. Bursa prevede:

taxele de școlarizare completă; vize și de ședere taxele de autorizare reveni tariful de aer de la țara de origine a solicitantului; cazare și hrană (pensiune completă), la cămin al Universității "Nikola Karev" la Ohrid, Republica Macedonia; o indemnizație lunară de 5.000 MKD (aproximativ 82 euro); Termenul limită de depunere a cererilor este 07.31.2015

Vă rugăm să solicitați mai multe informatii despre burse pentru studenții străini.

Locații

  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Întrebări