Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto Doctor în arhitectură
Universidade Lusófona do Porto

Doctor în arhitectură

Porto, Portugalia

6 Semesters

Portugheză

La zi

Request application deadline

Oct 2023

EUR 270

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

obiective

Doctoratul în Arhitectură de la Universidade Lusófona do Porto are ca obiectiv principal formarea cercetătorilor și a profesorilor în domeniul Arhitecturii. Prezenta propunere își propune să satisfacă nevoia de formare inovatoare și creativă în țară și în spațiul vorbitor de portugheză în domeniul său de expertiză, Arhitectura.

Obiectul central al Doctoratului în Arhitectură este investigarea integrării Arhitecturii în societate, având în vedere domeniile care interacționează cu aceasta, și anume din punct de vedere social, cultural, tehnic și economic.

În acest sens, teza ce urmează a fi realizată de cei înscriși la doctorat poate fi de natură teoretică sau teoretică/practică, vizând în special un proiect de arhitectură.

Un obiectiv suplimentar al acestui doctorat este consolidarea capacității de cercetare și formare a Departamentului de Arhitectură de la ECATI - Școala de Comunicare, Arhitectură, Arte și Tehnologii Informaționale de la ULHT și FCATI - Facultatea de Comunicare, Arhitectură, Arte și Tehnologii Informaționale de la ULP .

Cunoștințe, abilități și abilități de dobândit

Doctoratul în arhitectură de la Universidade Lusófona do Porto își propune să ofere următoarele abilități:

  • Abilitatea de a dezvolta un proiect de cercetare în domeniul arhitecturii;
  • Analiza și integrarea rezultatelor și a datelor referitoare la stadiul tehnicii pentru domeniul subiectului și în special printr-un proiect arhitectural original și inovator;
  • Dezvoltați un program de cercetare arhitecturală sub aspect teoretic și/sau practic de proiectare care să integreze cunoștințele dobândite pe parcursul componentei curriculare a cursului;
  • Comunicați critic cu colegii dvs. academicieni;
  • Transmite cunoștințe avansate și inovatoare, inclusiv îndrumarea proiectelor de cercetare în domeniul arhitecturii;
  • Înțelegerea și evaluarea critică a proceselor de proiectare arhitecturală și a teoriei arhitecturale în contextul contemporan.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare