Keystone logo
University Of South Africa (UNISA) Doctor în Filosofie în Educație
University Of South Africa (UNISA)

Doctor în Filosofie în Educație

Pretoria Central, Africa de Sud

6 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cerințe de admitere: un masterat adecvat în educație, cu o medie de 60%. În plus față de cerințele de mai sus, solicitanții trebuie să prezinte o foaie matricolă sau o evidență academică, precum și un document care să descrie cercetarea intenționată. Studenții vor fi acceptați cu următoarele criterii: adecvarea și viabilitatea cercetării preconizate; capacitate adecvată de supraveghere și expertiză în cercetare în disciplină sau departament și o procedură de selecție aprobată, care este în conformitate cu politicile UNISA privind egalitatea și diversitatea în disciplină sau departament.

Un student înregistrat pentru un program de doctorat de cercetare trebuie să finalizeze programul de studiu în termen de șase ani. Un student poate solicita grefierului un an suplimentar de studiu, care va lua în considerare cererea numai dacă este recomandat de decanul executiv al colegiului în care este înregistrat studentul.

O diplomă de doctorat vă va solicita să cercetați cele mai avansate niveluri academice, culminând cu depunerea, evaluarea și acceptarea unei teze. Cursurile pot fi necesare ca pregătire sau valoare adăugată la cercetare, dar nu contribuie la valoarea creditului calificării. Caracteristica definitorie a acestei calificări este că vi se va cere să demonstrați capacitatea de cercetare la nivel înalt și să aduceți o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei sau domeniului. Această lucrare trebuie să aibă o calitate care să satisfacă evaluarea inter pares și merită publicarea.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Doctor of Education EdD
    • Stirling, Regatul Unit
  • Ph.D. în Educație, Concentrare în Curriculum, Cultură și Schimbare
    • Richmond, Statele Unite ale Americii
  • Doctor în Filosofie în Educație
    • Kuala Lumpur, Malaysia