Keystone logo
Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Introducere

Misiunea Universității din La Serena are misiunea de a cultiva, genera, dezvolta și transmite cunoștințe superioare în diferitele domenii ale cunoașterii și domeniilor culturii, prin predare, cercetare, creație, inovare, extindere universitară și legătură cu mediul.

Ca trăsătură proprie și distinctivă a misiunii sale, Universitatea din La Serena trebuie să contribuie la satisfacerea nevoilor intereselor generale ale societății, colaborând, ca parte integrantă a statului, în toate acele politici, planuri și programe care promovează activitățile culturale. dezvoltare, socială, teritorială, artistică, științifică, tehnologică, economică și durabilă în țară, la nivel național și regional, cu o perspectivă interculturală.

La fel, ca element constitutiv și inevitabil al misiunii sale, Universitatea trebuie să își asume cu vocație de excelență formarea persoanelor cu spirit critic și reflectorizant, care promovează dialogul rațional și toleranța și care contribuie la forjarea cetățeniei inspirate de valorile etice, solidaritate democratică, civică și socială, respectând drepturile omului, egalitatea de gen, popoarele indigene și mediul.

Universitatea trebuie să promoveze faptul că studenții săi au o legătură cu cerințele și provocările țării și ale regiunii sale în timpul pregătirii lor profesionale.

Universitatea din La Serena recunoaște, promovează și încorporează ca parte a activității sale viziunea asupra lumii a popoarelor native stabilite în zona sa de influență regională.

Locații

  • La Serena

    Benavente,980, , La Serena

    Întrebări