Keystone logo
Universidade Federal  De Minas Gerais

Universidade Federal De Minas Gerais

Universidade Federal  De Minas Gerais

Introducere

Amplasată în sud-estul Braziliei, cea mai industrializată regiune a țării, Universidade Federal De Minas Gerais, o instituție de învățământ publică gratuită, este cea mai veche universitate din statul Minas Gerais. A fost fondată în 7 septembrie 1927 sub numele de Universitatea din Minas Gerais (UMG). Aproape o sută de ani mai târziu, instituția este liderul național în ceea ce privește educația, extinderea universității, cultura, cercetarea științifică și generarea brevetelor în mai multe domenii ale cunoașterii.

Comunitatea sa adună în jur de șaptezeci și două de mii de oameni în orașele Belo Horizonte, Montes Claros, Diamantina și Tiradentes, distribuite în șaptezeci și șapte de cursuri universitare, 80 de programe postuniversitare și peste 900 de centre de cercetare. În 2016, Universidade Federal De Minas Gerais a ajuns la 1056 înregistrări de brevete, acordându-i o poziție de lider în rândul instituțiilor de învățământ superior ale țării.

Universitatea oferă, de asemenea, educație la distanță, structurată în niveluri de absolvenți, specializare, îmbunătățire și actualizare. Aceste cursuri sunt prezente în douăzeci și patru de orașe, din tot statul.

Locații

  • Belo Horizonte

    Av. Pres. Antônio Carlos, 6627 - Pampulha, Belo Horizonte - MG, 31270-901, Brazil, , Belo Horizonte

    Întrebări