Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela

Universidade Santiago de Compostela

Universidade Santiago de Compostela

Introducere

Ca instituție publică, taxele sale de școlarizare sunt stabilite de regia autonomă, fiind una dintre cele mai mici din întreg Statul. USC este înființat în două campusuri istorice situate în Santiago de Compostela și Lugo, ambele declarate Patrimoniu Mondial de UNESCO, și cu o calitate înaltă a vieții, bazată pe prețurile, posibilitățile de mobilitate sau oferta de servicii culturale și sportive.

Santiago este un oraș internațional care atrage studenți din întreaga lume să studieze, să cerceteze sau să învețe limbi străine. Este un oraș mic, foarte sigur, cu o bună calitate a vieții și o gamă largă de activități culturale și de agrement.

internaţionalizare

Politica de internaționalizare are ca scop poziționarea USC ca un agent de importanță vitală în domeniul predării și cercetării la nivel global.

USC are un Centru Internațional de Întâmpinare (Centro de Bienvenida Internacional) pentru a răspunde solicitărilor de informații din partea propriilor studenți interesați să participe la un program de mobilitate sau a studenților internaționali pentru a-i sfătui la sosirea lor în Santiago (atât din punct de vedere birocratic, cât și din punct de vedere academic).

Acțiunile USC răspund, mai precis, la următoarele linii directoare:

 • Intensificarea prezenței instituționale a USC în spațiile decizionale, forumurile și platformele internaționale ale învățământului superior și implicarea acesteia în formalizarea alianțelor strategice.
 • Promovarea participării USC la rețelele de cercetare și consolidarea liderului său în programele europene și internaționale, valorificând și oferind o mai mare diseminare a rezultatelor proiectelor de cercetare și cooperare.
 • Creșteți puterea programelor internaționale de mobilitate a studenților, PDI și PAS.
 • Îmbogățiți oferta de predare prin dezvoltarea de programe de studii multilingve cu participarea altor universități.
 • Optimizați protocoalele de îngrijire pentru studenții și profesorii în vizită internațională.
 • Îmbunătățiți domeniul de aplicare al programelor de recrutare și reținere a talentelor.
 • Extindeți captarea resurselor și finanțarea internațională pentru a diversifica inițiativele de internaționalizare și proiecția globală a USC.

Locații

 • Santiago de Compostela

  Praza do Obradoiro,0, 15705, Santiago de Compostela

 • Lugo

  Campus Universitario, s/n, 27002 Lugo., 27002, Lugo

Întrebări