Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Introducere

Angajamentul la dezvoltarea regională a făcut de Universitatea Vale do Rio Doce (Univale) este reflectată în activitățile sale. De zi cu zi, Univale lucrează pentru a satisface nevoile comunității, reafirmându identitatea Community College. Așa a se califica ca partener al sectorului productiv local pentru promovarea sustenabilității sociale, economice și de mediu.

Încă de la începuturile sale în 1967, atunci când a fost încă Univale Minas embrion Institute of Technology (MIT), Fundația Farquhar Percival (FPF) este prezent în istoria de construcție a instituției de învățământ superior (IÎS). Univale reflectă realizarea visului dorită pentru o lungă pionierii care, cu ochii pe viitor, au fost capabili să dea o universitate consolidat în scenariul regională.

Predare, cercetare și extindere stau la baza Univale, care este întotdeauna axat pe formarea de muncitori calificați pentru piața forței de muncă. Oferind o structură academică în conformitate cu acest obiectiv, Univale menține mai mult de 27 de programe de licență, care oferă cursuri de extindere și absolvent sens larg.

Univale are încă două programe de master. Master in Stiinte Biologice, lansat în 2005, are ca zona sa de Imunopatologie concentrație de boli infecțioase și parazitare. Dar Master of spațiale Management Integrat reflectă viziunea avangardista a Univale printr-o abordare interdisciplinară pionierat și unică în țară, lansat în 2008.

Întotdeauna atent la nevoile regionale, este un încurajarea Univale Universitatea de sport și educație cultural, axat întotdeauna pe aspectele regionale, pentru a promova creșterea. Cu proiecte și programe de acțiune comunitare și serviciilor, Univale contribuie la construirea unui drum care duce la transformarea realității.

Locații

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Programe

      Întrebări