Keystone logo
Universiti Putra Malaysia Graduate School of Management Doctor of Philosophy (PhD)
Universiti Putra Malaysia Graduate School of Management

Doctor of Philosophy (PhD)

Shah Alam, Malaysia

3 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Jan 2025

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Doctor of Philosophy (PhD)

&nbsp

Doctor of Philosophy (PhD), programul este conceput pentru a pregăti studenţii pentru o carieră ca un academician sau un cercetător în sectorul public sau privat. De cercetare în cadrul programului de doctorat este o anchetă în profunzime a emite cercetare specifice (e), referitoare la o disciplină de management cu scopul de a îmbunătăţi şi a contribui la cunoştinţele noi în această disciplină. Elevii sunt de aşteptat să aibă puternice fundamentele teoretice şi metodologice de cercetare şi să fie capabil de a desfăşura activităţi de cercetare lor destul de independent.

Domeniile de specializare oferite în cadrul programului de doctorat sunt după cum urmează:

&nbsp

 • Administrare
 • Marketing
 • Finanţe
 • Contabilitate
 • Managementul Resurselor Umane
 • Legea de afaceri

&nbsp

&nbsp

Cerinţele de admitere:

&nbsp

Pentru a se califica pentru admiterea în Doctor of Philosophy (PhD) de program, solicitantul trebuie să posede una din următoarele calificări:


 1. O programe de masterat, cu o CGPA de cel puţin 3.300 sau echivalentul său în domeniul respectiv. Un solicitant cu un programe de masterat, cu o CGPA de mai jos 3.300 sau echivalent în domeniul relevant va fi luată în considerare numai în cazul în care solicitantul are o experienţă de cercetare substanţiale, sau
 2. Alte calificare, care este aprobat de către Senat UPM.
 3. În plus, solicitantul trebuie să îndeplinească cerinţele de cunoaştere a limbii de la Universitatea.

&nbsp

&nbsp

Limba Cerinţe de competenţă pentru toate programele post-universitare:

&nbsp

(Limba engleză)

 • Solicitanţii din Malaysia trebuie să fi obţinut cel puţin un credit în limba engleză la Sijil Pelajaran Malaezia (SPM), nivel sau au fost efectuate cursuri de limba engleză la Diploma de licenţă sau 's nivel.
 • Toţi candidaţii internaţional din ţări în care limba engleză nu este un mediu de predare trebuie să fi obţinut un scor minim TOEFL de 550 sau Band 6 pentru IELTS.
 • Admiterea provizorie poate fi acordată unui solicitant care a obţinut un scor TOEFL, de între 500-549 sau Band 5.5 pentru IELTS sau echivalentul acestuia. Reclamanta, la înregistrare, este necesar să se înscrie şi de a promova programul terţiar engleză realizat de Universitatea înainte de admiterea deplin la orice post-universitare se acordă.

&nbsp


(Malay Language)

Toţi studenţii internaţionali (cu excepţia studenţilor din Indonezia şi Brunei), trebuie să obţină un grad 'M "pentru cursul de limbă Malay (BBM 1401 sau echivalentul acestuia) care urmează să fie eligibile pentru delegarea de un grad.


Nota:
M - Memuaskan / Satisfăcător

Experienţă de cercetare relevante este un avantaj suplimentar.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare