Keystone logo
University of Antioquia

University of Antioquia

University of Antioquia

Introducere

Universidad de Antioquia este o universitate publică fondată în 1803. Campusul său principal se află în orașul Medellín, Columbia; în plus, are alte campusuri și facilități în cele nouă regiuni ale departamentului Antioquia, Columbia.

Scopul Universidad de Antioquia este de a urmări, dezvolta și răspândi cunoștințe în domeniile științelor umaniste, științelor, artelor, filozofiei și tehnologiei prin cercetare, predare și activități de sensibilizare. Aceste activități sunt incluse atât în programele de licență, cât și în programele postuniversitare, folosind metode de învățare personală, mixtă, deschisă și la distanță și sunt la dispoziția unei înțelegeri cuprinzătoare a ființei umane.

Universitatea este formată din 25 de unități academice împărțite în 14 facultăți, patru școli, patru institute și trei corporații care oferă împreună aproximativ 130 de programe de licență. Mai mult, oferă 58 de specializări, 46 de specialități medicale, 57 de programe de masterat și 23 de programe de doctorat, pentru un total de 184 de programe postuniversitare.

Locații

  • Medellín

    Cl. 67 ##53-108, Medellín, Antioquia, Colombia, , Medellín

    Întrebări