Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introducere

Crearea de cunoștințe de lucru

La University of Bradford , veți beneficia de - și veți face parte din - predarea și cercetarea care valorifică tehnologia pentru binele societății.

Veți învăța de la experți academici și din industrie care modelează viitorul sectoarelor lor în facilități de talie mondială. Am investit milioane de lire sterline în medii de învățare de înaltă tehnologie, cum ar fi studioul nostru de captare a mișcărilor și noile facilități School of Management.

În timpul petrecut cu noi, puteți deveni cea mai bună versiune a dvs.. Universitatea este un loc în care vă puteți extinde mintea și vă puteți face prieteni pe tot parcursul vieții; unde poți crește, învăța, experimenta. Unde poți aparține și unde te sprijinim la fiecare pas.

Cursuri

Oferim peste 100 de programe de licență și peste 200 de cursuri postuniversitare predate, cercetare și CPD. Acestea sunt livrate în cele patru facultăți ale noastre:

 • Științele vieții
 • Studii de sănătate
 • Management, drept și științe sociale
 • Inginerie și Informatică

Multe dintre cursurile noastre sunt proiectate cu contribuții de la experți din industrie și parteneri, iar mai multe au acreditare sau aprobare profesionale, statutare sau de organism de reglementare, ceea ce înseamnă că veți dezvolta abilități care sunt foarte apreciate de angajatori.

Veți afla de la experți academici și din industrie, care conturează viitorul sectoarelor lor. Vei studia în facilități de talie mondială - am investit milioane de lire sterline în medii de învățare de înaltă tehnologie, precum studioul nostru de captare a mișcărilor și Digital Health Enterprise Zone.

Vedem indivizii și potențialul lor, muncesc din greu pentru a înlătura barierele succesului lor și ne asigurăm că elevii noștri înțeleg că sunt capabili să meargă înainte și să facă schimbări pozitive pentru toate viitorurile noastre prin experiențele și educația lor.

Cercetare

University of Bradford are o experiență de cercetare de peste 50 de ani și este clasată în top 50 din Marea Britanie (REF 2014) pentru calitatea cercetării. Trei sferturi din cercetările noastre sunt clasate drept lider mondial sau excelent la nivel internațional.

Oferim oportunități variate de cercetare postuniversitară în cele patru facultăți ale noastre.

Caracteristici Campus

Veți găsi tot ce aveți nevoie în City Campus, fie că studiați, vă relaxați sau socializați. Are genul de atmosferă comunitară pe care nu o vei găsi în altă parte. Este un loc prietenos, primitor, unde se întâmplă lucruri grozave.

City Campus este un centru al activității studenților. Acesta găzduiește Student Central – baza pentru Uniunea Studenților University of Bradford și biblioteca deschisă 24 de ore pe zi. Sala de sport Unique oferă facilități sportive recent modernizate, iar satul nostru de cazare pentru studenți The Green este situat chiar în inima campusului.

Neobișnuit pentru un campus din centrul orașului, avem și o mulțime de spațiu verde. Nu te vei chinui să găsești un loc liniștit în aer liber, unde să studiezi, să te relaxezi sau să faci sport în lunile mai calde.

  Clasamente

  Universitatea Anului pentru Incluziune Socială

  University of Bradford este una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie. The Times Good University Guide 2020 ne-a numit Universitatea Anului pentru Incluziune Socială” ca recunoaștere a dăruirii noastre pentru succesul oamenilor, indiferent de mediul lor, identitate, convingeri și provocări.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Întrebări