Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introducere

Suntem printre primele 10 facultăți de drept din Marea Britanie* într-o universitate lider mondial**. Portofoliul nostru bogat de diplome postuniversitare este modelat și furnizat de cadre universitare de renume mondial care combină excelența în predare și cercetare, astfel încât să absolviți cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a urma cariere prestigioase în cadrul dreptului și nu numai. (*Ghid universitar complet 2024 / ** top 60 QS World University Rankings 2023)

Diplomele noastre postuniversitare

Învățați de la academicieni de renume mondial, astfel încât să puteți deveni singur un expert

Curriculum-ul nostru solicitant din punct de vedere intelectual, bazat pe cercetare este oferit de cadre universitare care sunt lideri în domeniile lor. Fiind o universitate Russell Group și o universitate de top 3 din Marea Britanie pentru excelență în cercetarea juridică (analiza REF 2021), academicienii noștri conduc drumul în diverse domenii ale cercetării juridice. Această combinație de excelență în predare și cercetare este cea care îi vede pe absolvenții noștri să se dezvolte pentru a modela și a informa politicile și legislația din întreaga lume și în multe sectoare.

Alegeți dintr-o gamă variată de LLM

Cunoștințele și expertiza cadrelor universitare noștri ne informează gama distinctivă și incitantă de LLM cu programe inclusiv LLM Law and Inovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Sustenabilitate și afaceri și multe altele din care să alegeți.

Personalizează-ți propria diplomă

Cercetarea de pionierat a profesorilor noștri a influențat, de asemenea, o gamă diversă de module opționale care vă permit să vă personalizați propria diplomă.

Oportunități interesante pentru absolvenții fără drept

Masteratul nostru în drept este o diplomă postuniversitară accelerată, cu statut superior. Acest curs de conversie a legii vă va permite să absolviți în doi ani față de trei cu un LLB - și cu o înțelegere mai profundă a legii și a raționamentului juridic decât este posibil cu un curs de un an. La acest curs, veți avea, de asemenea, șansa de a studia de specialitate cu unități opționale care reflectă expertiza cadrelor universitare noștri - deosebindu-l în ceea ce privește acela de a vă ajuta să realizați cele mai înalte aspirații pe care le aveți pentru viitoarea dvs. carieră.

Programul nostru de carieră

Dobândiți abilitățile și cunoștințele pentru a accesa o gamă variată de cariere

Alegerea Universității din Bristol înseamnă obținerea accesului la un calendar bogat de activități axate pe carieră și o colaborare puternică între școală, absolvenții noștri, firme internaționale de avocatură, organizații neguvernamentale și un consilier de carieră dedicat, cu expertiză în ceea ce este necesar pentru a accesa diverse Pathways legale . A studia la University of Bristol Law School înseamnă a absolvi abilitățile, cunoștințele și contactele pentru a-ți îndeplini aspirațiile de carieră și a excela în cadrul sau în afara dreptului.

Obțineți experiență practică în domeniul juridic clinic și oportunități de lucru în drepturile omului, tehnologie juridică și criminologie

Prin intermediul serviciului nostru juridic pro bono condus de studenți, a Clinicii de Drept pentru Drepturile Omului și a inițiativelor care abordează dreptul penal și sistemul de justiție, cum ar fi Freedom Law Clinic și Empowering the Innocent (o inițiativă înființată de fondatorul Innocence, renumit la nivel global). Proiect), puteți obține o experiență recunoscută, din viața reală, a legii pe care angajatorii dintr-o gamă largă de sectoare o vor aprecia. Alte oportunități includ scheme de mentorat, plasamente în domeniul drepturilor omului și al tehnologiei juridice și multe altele.

Facilitățile noastre

Trăiește și învață în facilități grozave, un oraș interesant din Marea Britanie și unul dintre cele mai mari centre juridice din afara Londrei

Facilitățile de Drept oferă cel mai bun amestec de tradiție și inovație. O mare parte din predare se bazează în clădirea emblematică Wills Memorial din inima orașului Bristol, cu turnul său gotic, Great Hall și biblioteca - și ferestrele înrămate cu gargui ale sălilor de curs. Peste drum, în Berkeley Square, se află o altă clădire istorică, care găzduiește apartamente moderne de cercetare, săli de seminar și tutori și un Moot Court de ultimă generație, unde vă puteți testa și abilitățile de dezbatere și negociere. Bristol în sine este un oraș vibrant, divers din punct de vedere cultural, suficient de mic pentru a se simți cald și prietenos, dar suficient de mare pentru a oferi oportunități extracurriculare remarcabile, inclusiv o serie de cluburi, activități sportive și grupuri comunitare și de voluntariat.

De ce Bristol?

Şef de şcoală introducere în Facultatea de Drept

Locații

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Întrebări