Keystone logo
University of Bristol Law School Doctorat în viitorul durabil
University of Bristol Law School

Doctorat în viitorul durabil

Bristol, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20.700 / per year *

În campus

* În străinătate: cu normă întreagă

Introducere

Calea interdisciplinară în domeniul viitorului durabil urmărește să producă o nouă generație de cercetători care să poată aborda problemele sociale presante ale durabilității în fața unei populații globale în creștere.

Cercetarea în domeniul sustenabilității se întreabă cum poate fi menținută și îmbunătățită bunăstarea umană pe termen lung, având în vedere creșterea populației, resursele naturale limitate și un mediu fragil. Acest domeniu, cu o concentrare clară asupra aplicațiilor și cu implicații politice strategice puternice orientate spre viitor, are în centrul său științele sociale.

De asemenea, este nevoie de o abordare interdisciplinară largă și de o înțelegere a economiei, a dreptului, a politicii și a psihologiei sustenabilității, precum și a geografiei și demografiei celor afectați. Prin urmare, expunem în mod deliberat studenții la o gamă largă de materiale pentru a-i ajuta să aprecieze și să înțeleagă perspectivele interconectate și pentru a le oferi abilități de a lucra eficient între discipline. Primim studenți dintr-o gamă largă de medii disciplinare.

În mod normal, studenții vor fi înscriși la școala primului lor îndrumător. Este posibil ca aceasta să nu fie școala care vă procesează cererea.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări