Keystone logo
University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Introducere

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science sunt în fruntea inovației în secolul XXI. Cu cel mai vechi program de educație cooperativă din țară, facultate de renume mondial, facilități de cercetare de ultimă generație și un curriculum provocator, bine rotunjit, programul de licență CEAS oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a reuși în domeniul ingineriei și tehnologiei.

Învățarea în lumea reală

Colegiul nostru este locul de naștere al educației de cooperare. În jurul campusului, ne veți auzi referindu-ne la educația cooperativă ca și cooperare. Co-op este integrată în programa sa de mai bine de 100 de ani. Pe locul 1 în rândul universităților publice, studenții absolvă un an întreg de experiență în industrie.

Randamentul investițiilor

Gradul UC CEAS este o valoare excepțională.

Ingineria este pe locul 1 în Ohio pentru ROI

75% dintre studenții cooperatori primesc o ofertă de muncă de la compania de plasament cooperatist.

Fapte rapide

US News and World Report se situează în programul nostru de cooperare nr. 1 între universitățile publice și numărul 3 din țară.

Studenții pot alege fie o industrie, fie o cooperare de cercetare

Sunt disponibile poziții de cooperare locale, naționale și internaționale

18: 1 Raport studenți la facultate

23 Dimensiunea medie a clasei

La nucleul urban

Unde este UC's College of Engineering & Applied Science? În inima orașului Cincinnati, Ohio! Acasă la mai multe Fortune 500s pe cap de locuitor decât New York sau LA, există oportunități solide de plasare și parteneriate de cooperare.

Declarația de misiune

Pentru a oferi o experiență educațională de nivel mondial în inginerie, informatică și științe aplicate de la studenți de nivel universitar, până la nivel de doctorat.

Pentru a extinde frontierele cunoașterii și a disemina aceste informații comunității științifice, industriei, guvernului și publicului larg.

Încurajarea parteneriatelor cu industria, cu comunitatea educațională mai largă și cu guvernele locale, de stat și federale pentru a extinde excelența, accesul și diversitatea.

Viziune

Conducerea colegiilor publice urbane de inginerie, informatică și științe aplicate prin educație, învățare experiențială și crearea și diseminarea cunoștințelor într-o nouă eră de inovație și impact.

Locații

  • Cincinnati

    2901 Woodside Drive, 45221, Cincinnati

    Întrebări