Keystone logo
University of Cyprus Doctorat în Studii Europene (Ph.D.)
University of Cyprus

Doctorat în Studii Europene (Ph.D.)

Aglantzia, Cipru

8 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.000 *

În campus

* titulari ai diplomei de master

Introducere

Doctoratul. programul în Studii Europene oferă studenților expertiză științifică în chestiuni legate atât de studiul critic al Europei de astăzi (cadrul și politicile sale instituționale), cât și de studiile culturale ale spațiului european largo sensu. Programul pregătește studenții pentru cercetare și metodologia de cercetare în conformitate cu cerințele actuale ale cunoștințelor academice.

Doctoratul. programul în Studii Europene oferă studenților o educație contemporană și de specialitate și le permite să dobândească expertiză științifică. Programul pregătește studenții pentru metodologia de cercetare și cercetare în conformitate cu cerințele actuale ale cunoștințelor academice, fiind conștienți de datele noii realități europene.

Studenții absolvenți ai acestui program pot lucra în diverse sectoare și instituții din Republica Cipru, precum și în Uniunea Europeană, cum ar fi predarea academică, predarea publică și privată, serviciile culturale și lingvistice, serviciile publice, instituțiile internaționale, corpul diplomatic, traducerea centre, turism și industria hotelieră, mass-media, companii multinaționale, ONG-uri.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări