Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

Introducere

Noi, cei de la University of Dayton School of Education and Health Sciences ne concentrăm pe a oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a schimba lumea - și a excela în domeniile educației și științei sănătății și sportului. De la facilități unice de ultimă generație până la învățare experiențială, studenții au nenumărate oportunități de a câștiga experiență practică și de a se pregăti pentru o carieră semnificativă ca educator sau profesionist în științe ale sănătății.

Top 3 motive pentru a alege Educația și Științe ale Sănătății la UD

1. O abordare bazată pe valori - Educația care contează

O educație în Școala de Educație și Științe ale Sănătății din UD este ferm înrădăcinată în valorile noastre catolice, marianiste. Asta înseamnă că vei deveni un profesionist complet. Veți obține o perspectivă completă din care să vedeți viața. Veți învăța cum să conectați integritatea cu inovația, ceea ce duce la o carieră plină de satisfacții în care vă puteți folosi talentele pentru un bine. Și vei deveni un cetățean global cu un puternic simț al responsabilității morale și o înțelegere profundă a capacității tale de a o modela.

2. O educație personalizată - ești unic. Educația ta ar trebui să fie și ea.

Vrei să urmezi o dublă majoră sau una minoră? Să studiezi în străinătate sau să-ți folosești abilitățile pentru a-ți ajuta comunitatea? Pentru a obține educație în lumea reală prin stagii și predare studenților? La UD, vă puteți personaliza planul de educație pentru a vă pregăti pentru succesul personal și profesional. Consilierul dvs. și Biroul Decanului și Serviciilor pentru Studenți vă vor ajuta să vă dezvoltați - și să vă completați planul.

3. Un mediu de colaborare - Un accent pe comunitate

La UD, vei fi încurajat să lupți pentru excelență, dar nu în detrimentul altora. În loc să concurați cu alți studenți, veți face parte dintr-o comunitate colaborativă și primitoare de studenți. Aici veți găsi un mediu de susținere în care vă puteți adresa întrebări, vă puteți explora interesele și vă puteți pregăti pentru un viitor de succes. În plus, cursurile dvs. vor fi predate de către profesori împliniți și dedicați - nu asistenți sau studenți absolvenți.

Locații

  • Dayton

    Fitz Hall, Room 618 300 College Park, Dayton, OH, 45469 - 2969, Dayton

    Întrebări