Keystone logo
University of Evora Ph.D. în Teorie Politică, Relații Internaționale și Drepturile Omului
University of Evora

Ph.D. în Teorie Politică, Relații Internaționale și Drepturile Omului

Evora, Portugalia

4 Years

Portugheză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.500 / per year *

În campus

* studenți internaționali 2500 €

Introducere

„Doctoratul în Teorie Politică, Relații Internaționale și Drepturile Omului, creat în parteneriat de Universitățile din Évora și Azore, se remarcă prin centralitatea pe care o acordă problemelor de cetățenie și drepturile omului, contextualizate în sistemul internațional, conduse de tendințe eterogene. şi forţe care sunt uneori contradictorii. Cu sprijinul unei facultăți cu înaltă competență științifică și disciplinară și ancorată în experiența solidă de cercetare inserată în Centrele de Excelență de Cercetare, acest doctorat își propune să dezvolte o cunoaștere teoretică profundă, care într-un mod versatil și transdisciplinar, stimulează dezvoltarea analizelor critice. , care reprezintă o contribuție inovatoare și consistentă la cercetare la nivel național și internațional.

Unitatea organică: Institutul de Cercetare și Pregătire Avansată

Durata: 8 semestre/240 ECTS (90 necesare la UCS)

Limba: portugheză

Regim: mixt

Puncte de vânzare unice:

Universitatea din Évora este o universitate transdisciplinară care își actualizează constant cursurile, oferă condiții optime pentru studiul și efectuarea cercetării, precum și cursuri în toate domeniile de cunoaștere: Arte Plastice, Științe Sociale, Științe și Tehnologie, Sănătate și Dezvoltare Umană, precum și Nursing. La UÉ se promovează o dinamică unică de predare-învățare care rezultă din fuziunea cunoștințelor teoretice și practice, motivând tot corpul studențesc și personalul academic să-și exploreze abilitățile și punând la dispoziție infrastructura necesară pentru a stimula cercetarea științifică și inovația.

Universitatea din Évora este a doua cea mai veche din țară, fondată în 1559 și are o listă vastă de cursuri de absolvire, master și doctorat. Suntem situati in sudul Portugaliei, langa Lisabona, capitala tarii, dar si foarte aproape de Algarve unde va puteti bucura de plaje uimitoare. Universitatea din Évora nu are un campus universitar în sine. Orașul Évora este campusul tău, toate clădirile în care vei avea cursuri sunt împrăștiate din centru până la periferia orașului. A fi parte a Universității din Évora înseamnă a aparține unei familii cu un puternic spirit academic și o legătură fermă cu îmbunătățirea resurselor pe care le oferă regiunea.

Elevii au voie să lucreze în timp ce învață?

Nu există nicio barieră în calea studenților să își poată combina calea academică cu un loc de muncă. De fapt, Universitatea din Évora are propriul regim special pentru studenții care lucrează.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări