Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Introducere

Științele agricole și ale mediului sunt la fel de importante ca alimentele pe care le consumați, hainele pe care le purtați, precum și apa și aerul din jurul vostru. Colegiul UGA de Științe Agricole și de Mediu a adunat oameni de știință de renume mondial și studenți excepționali pentru a îmbunătăți calitatea și a proteja siguranța nevoilor vieții.

CAES este printre cele mai bune și mai consacrate colegii de agricultură din SUA. În sălile sale de clasă, stațiile de experimente agricole și rețeaua sa la nivel de stat de birouri de extindere a cooperativelor UGA, facultatea și personalul CAES sunt dedicate descoperirii, predării și furnizării științei necesare pentru ca o viață sănătoasă să înflorească în Georgia.

CAES este una dintre cele 18 școli și colegii care alcătuiesc Universitatea din Georgia. Clasele mici, de nivel superior, permit studenților să se conecteze ușor cu profesorii. Elevii pot studia plantele, animalele, afacerile, comunicarea, predarea, știința alimentației și mediul. Colegiul se concentrează pe furnizarea de alimente sigure, un mediu curat și o viață mai bună pentru toată lumea. CAES are săli de clasă, laboratoare și facilități în campusurile UGA din Atena, Griffin și Tifton, Georgia.

Lideri în inovare

Suntem de lider în inovarea agricolă și de mediu pentru a avea grijă de ecosistemele noastre globale, a ne îmbogăți comunitățile și a echipa următoarea generație de lideri.

Învățarea pe mâini

Indiferent de program, avem oportunități unice de învățare în interiorul și în afara sălii de clasă pentru elevii noștri. CAES oferă experiențe de învățare captivante de clasă mondială, inclusiv stagii de practică, oportunități de cercetare și programe de studiu în străinătate. Vedeți unde vă poate duce CAES și descoperiți cum vă puteți debloca adevăratul potențial la UGA.

Fapte

 • 100% dintre studenții la știința păsărilor au locuri de muncă la absolvire
 • 1 din 3 dintre studenții noștri studiază în străinătate
 • 53% dintre studenții noștri primesc ajutor financiar
 • #2 Cel mai bun colegiu de ameliorare a plantelor agricole și horticole
 • 15 țări cu programe de studii în străinătate
 • #3 pentru Științe Agricole în SUA
 • #8 Programul de entomologie în lume
 • 830.000 USD+ în finanțare de burse a fost oferit de colegiul nostru studenților CAES anul trecut
 • Peste 19.940 de absolvenți în familia CAES
 • 850 de produse au ajuns pe piata pe baza cercetarilor UGA; peste jumătate sunt soiuri de plante, vaccinuri și dispozitive care susțin agricultura din Georgia

Programe de diversitate

Multe căi, o singură misiune

Colegiul UGA de Științe Agricole și de Mediu salută studenți din toate mediile și găzduiește profesori și personal din întreaga lume. Ne angajăm să oferim un mediu de învățare incluziv pentru studenți, profesori și personal din toate mediile și etniile. Scopul nostru este de a promova creșterea individuală și abilitățile puternice de construire a relațiilor care să le permită studenților noștri să contribuie și să exceleze într-o societate globală în mod eficient.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Programe

      Instituția oferă și:

      Întrebări