Keystone logo
© Prague Film School / Ali Shreim
University of Hradec Králové, Faculty of Science

University of Hradec Králové, Faculty of Science

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Introducere

Campusul Universității este convenabil situat în centrul orașului, la câțiva pași de alte clădiri universitare, educațional și Biblioteca Științifică, și orașul vechi.

Absolvenți. Universitatea din Hradec Králové pregătește specialiști calificați care reușesc pe piața locală a muncii, precum și în străinătate. Documentul este dat în mod automat tuturor absolvenților, și garantează recunoașterea la nivel mondial a diplomei de la Universitatea din Hradec Králové.

Universitatea este format din cinci părți: Facultatea de Educație, Facultatea de Informatica si Management, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Științe și Institutul de Asistență Socială.

Facultatea a fost înființată la 1 septembrie 2010, format din cinci departamente - Biologie, Fizică, Chimie, Informatică și Matematică, inclusiv trei cursuri universitare, un curs postuniversitar și totalul de 271 elevi. De la început am reușit să crească numărul de programe de studii acreditate la șaptesprezece, dintre care există două programe de doctorat, șase și nouă programe de masterat de gradul de licență. Pe lângă aceste proceduri noi și de succes de acreditare, am reușit, de asemenea, să câștige primul nostru drept inaugurală în domeniul Teoria educației în Fizică.

Locații

  • Hradec Kralove

    Rokitanského 62

    Întrebări