Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Introducere

Educăm, inovăm, transformăm și pledăm. Toate pentru a întări familiile vulnerabile.

Cultivăm o facultate diversă și premiată. Dispunem de un program unic de internship care ne pregătește studenții pentru succes profesional. Și puteți găsi absolvenții noștri care adoptă schimbări sociale în întreaga lume.

Școala de asistență socială îmbrățișează misiunea University of Illinois at Urbana-Champaign de a îmbunătăți viața cetățenilor din Illinois,

în întreaga națiune și în întreaga lume prin leadership-ul nostru în învățare, descoperire, implicare și dezvoltare economică. Misiunea noastră este de a pregăti liderii de mâine pentru a fi avocați și agenți ai schimbării sociale. Școala se angajează, de asemenea, să dezvolte și să difuzeze cunoștințe care contribuie la politici, programe și practici de bunăstare socială receptive. Școala promovează valorile profesiei de asistență socială prin angajamentul său față de diversitate și justiție socială, concentrarea pe interacțiunile reciproce dintre oameni și sistemele lor ecologice și accentul pus pe utilizarea practicii bazate pe cercetare cu populații vulnerabile și marginalizate.

Locații

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Întrebări