Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Introducere

La Universitatea din Lethbridge, suntem uniți de un scop comun: pentru a crea împreună un viitor mai luminos. Înființată în 1967 pe un teritoriu tradițional Blackfoot, Universitatea din Lethbridge este una dintre cele mai bine cotate universități din Canada și una dintre cele mai importante instituții de cercetare. Suntem una dintre cele patru universități academice și de cercetare cuprinzătoare din Alberta.

Motto-ul nostru, Fiat Lux - să fie lumină - se referă la iluminarea care vine din cercetare și învățare.

Din inima sudului Albertei până la cele mai îndepărtate zone ale spațiului, încercăm să înțelegem conexiunile complexe care ne unesc pe toți.

Prin cercetare, creativitate și colaborare, suntem animați de dorința de a crea provincii, țări și o lume mai sănătoasă și mai prosperă.

Suntem un loc în care fiecare persoană are potențialul de a străluci.

Prin inspirarea și sprijinirea potențialului elevilor, construim lideri, inovatori, gânditori și oameni de acțiune pregătiți pentru carierele viitorului și inspirați să creeze schimbări pozitive.

O universitate fondată de către cetățenii din sudul Alberta, conexiune la comunitatea noastră este în centrul nostru.

Campusurile noastre stârnesc curiozitatea și inspiră învățarea pe tot parcursul vieții pentru toți. Colaborarea noastră cu industria, întreprinderile, organizațiile și persoanele fizice construiește comunități mai puternice.

Ne transformăm în acțiune aspirațiile noastre de sustenabilitate ecologică, socială și economică.

Prin educație, cercetare, politici și dialog, susținem lumea naturală, calitatea vieții și prosperitatea în beneficiul tuturor.

Despre Lethbridge

Cu o populație de peste 100.000 de locuitori, Lethbridge este un loc în care ideile cresc. Vibrant din punct de vedere cultural, cu o scenă artistică înfloritoare și un calendar social activ, ne mândrim cu peisaje uimitoare, patru anotimpuri distincte, răsărituri spectaculoase și apusuri strălucitoare care luminează marele cer al Albertei.

Lethbridge se află la numai două ore de Aeroportul Internațional din Calgary și la o distanță scurtă de granița cu Statele Unite.

În 2022, Lethbridge a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune orașe mici din Canada.

Caracteristici Campus

Campusul Lethbridge

Situat în orașul Lethbridge, campusul principal ULethbridge combină frumusețea naturală uluitoare cu facilități de învățare și cercetare de ultimă oră. Toți studenții de licență și absolvenți din campusul principal au acces la programele academice excepționale, învățarea integrată în muncă, experiențele de carieră și rețeaua de sprijin de care au nevoie pentru a reuși.

Amplasat în sudul Albertei, cu vedere la râul Oldman, campusul nostru Lethbridge este cunoscut pentru clădirea sa emblematică Arthur Erickson, University Hall. Campusul se întinde pe 5000 de acri și este înconjurat de o frumusețe naturală uluitoare.

Campusul Calgary

În Calgary, ULethbridge oferă programe flexibile de licență și absolvent, oferind opțiuni de livrare seara, weekend, online și mixte pentru toate tipurile de studenți. Cu programe axate pe afaceri, sănătate și tehnologie, învățare integrată în muncă și o varietate de asistență, ULethbridge din Calgary este locul în care studenții își modernizează acreditările și carierele actuale sau se transformă în noi oportunități.

Situat în centrul orașului Calgary, în clădirea Colegiului Bow Valley, campusul nostru din Calgary este la câțiva pași de gara CT, Biblioteca Centrală, Centrul Național de Muzică și vibrantul East Village al orașului. Oferim cursuri de seară și de weekend și programare flexibilă special concepută pentru profesioniștii care lucrează.

  Admitere

  Este ușor să devii student la University of Lethbridge . Acest ghid simplu vă va arăta cum se întâmplă.

  1. Trimiteți cererea de admitere
  2. Trimiteți notele, foile matricole și alte documente
  3. Verifica-ti email-ul
  4. Aplicați pentru rezidență și burse
  5. Verificați starea cererii dvs. și a documentelor justificative
  6. Urmăriți-vă căsuța de e-mail
  7. Acceptați oferta dvs
  8. Îndeplinește condițiile ofertei tale, dacă există
  9. Participați la orientarea pentru noii studenți

  Înainte de a aplica

  • Explorați opțiunile
  • Verificați cerințele de admitere pentru programul dvs. pentru a identifica orice pași suplimentari pe care ar putea fi necesar să-i faceți după trimiterea cererii dvs. (de exemplu, trimiterea unui portofoliu)
   • Programe de licență
   • Programe postuniversitare
   • Adunați informațiile de care aveți nevoie pentru a vă trimite cererea online
   • Programe de licență
   • Numărul dvs. de student din Alberta (dacă aveți unul)
   • O listă cu toate liceele și instituțiile postliceale pe care le-ați frecventat și datele la care ați frecventat fiecare
   • Un card de credit pentru a plăti taxa de aplicare; Dacă aveți nevoie de o altă metodă de plată, va trebui să utilizați aplicația de hârtie (grilă de program)
   • Programe postuniversitare
   • Numărul dvs. de student din Alberta (dacă aveți unul)
   • O listă cu toate instituțiile post-secundar la care ați frecventat și datele la care ați frecventat fiecare
   • Informații de contact pentru trei persoane care au fost de acord să trimită o scrisoare de referință în numele dvs
   • Copii electronice ale tuturor documentelor justificative gata de încărcat și trimise împreună cu cererea dvs., inclusiv:
   • Transcrieri pentru fiecare instituție post-secundară pe care ați frecventat-o
   • Scrisoare de intentie
   • Curriculum vitae
   • Orice alte documente justificative necesare pentru programul dvs. special
   • Un card de credit pentru a plăti taxa de aplicare
   • (Licență) Vizualizați Ghidul de pe site-ul nostru pentru aplicația online

  Burse și finanțare

  Indiferent dacă vii la ULethbridge de la liceu sau ești un student la facultate, matur sau absolvent, avem finanțare pentru a te ajuta să te concentrezi asupra studiilor tale. Aplica pentru cat mai multe premii! Poate că va fi nevoie de puțin efort în plus, dar meritați.

  • Premii pentru absolvenții de liceu
  • Premii pentru studenții transferați la facultate
  • Premii pentru studenții indigeni

  Există câteva premii și burse care sunt disponibile în mod unic pentru studenții internaționali, cu toate acestea, sunteți, de asemenea, eligibil pentru majoritatea premiilor de licență de intrare, transfer și continuare ca student uLethbridge.

  Puteți aplica pentru majoritatea premiilor cu ușurință online, prin contul dvs. de student uLethbridge de pe Bridge. Pentru mai multe informații despre burse, eligibilitate și cum să aplicați, vizitați pagina Burse și finanțare pentru studenți sau treceți la biroul lor din Anderson Hall (AH115).

  Burse pentru studenți internaționali

  • Premiul Internațional pentru Intrare și Continuare
  • Bursa Alexander Barnhill pentru studenți internaționali
  • Premiul Internațional pentru Relocare
  • Bursa de urgență pentru studenți internaționali

  Alte burse (disponibile pentru toți studenții uLethbridge)

  • Bursa de admitere a Consiliului guvernatorilor
  • Bursa de relocare a Consiliului Guvernatorilor
  • Premii pentru conducere și intrare
  • Bursa de transfer a Consiliului guvernatorilor
  • Bursă de admitere post-diplomă

  De ce să studiezi la University of Lethbridge

  În calitate de student absolvent la University of Lethbridge , te vei afla în centrul unui mediu axat pe studenți, care hrănește inovația, gândirea critică și creativitatea.

  La U of L, ne angajăm să ajutăm fiecare dintre studenții noștri să prospere. De la asistență cu sprijin financiar la mentorat individual la sfaturi individualizate în carieră, veți găsi sprijin la fiecare pas.

  Ca student la U of L, ești privit ca partener și coleg. Vi se vor oferi oportunități de a colabora și de a vă împărtăși ideile unice, de a pune întrebări și de a găsi răspunsuri. Prin convocare, majoritatea studenților noștri absolvenți fie și-au prezentat, fie și-au publicat rezultatele, mai mult de 50% publicând ca prim autor.

  De ce să alegeți University of Lethbridge ?

  • Tarife de școlarizare accesibile pentru programe remarcabile oferite de profesorii premiați
  • Universitate și comunitate prietenoasă și sigură
  • Acces la tehnologie avansată și facilități de ultimă generație
  • Serviciile cuprinzătoare pentru studenți sunt concepute pentru a vă ajuta să reușiți să vă îndepliniți obiectivele academice, personale și de carieră
  • Puteți lucra în timpul studiilor și puteți aplica pentru a lucra în Canada timp de până la trei ani după absolvire

  Viața în campus și facilități

  Suficient de mare pentru a vă oferi oportunități de învățare și cercetare de clasă mondială, uLethbridge este, de asemenea, suficient de mic pentru a vă oferi o experiență personală.

  Mănâncă și cumpără

  Servicii de alimentație publică

  Include Urban Market, o cafenea în stil piață în University Hall, precum și magazinele Carvery & Bakery, Subway, Starbucks, Booster Juice și Tim Hortons.

  The Zoo Pub & Grill

  Relaxați-vă în atmosfera relaxată și confortabilă de la The Zoo și alegeți dintr-o gamă largă de aperitive, supe și salate, burgeri, pizza, sandvișuri și multe altele.

  Food courts și magazine universale

  Indiferent dacă doriți o masă copioasă sau o gustare ușoară, spațiul nostru de alimentație oferă o varietate de opțiuni pentru a se potrivi oricărei pofte, precum și Centrul de service Rockerman, magazinul universal din campus.

  Librărie

  Cu manuale, articole de papetărie, îmbrăcăminte, articole de cadouri, accesorii pentru computer și multe altele, Librăria uLethbridge are ceva pentru toată lumea.

  Oportunități pentru toți studenții

  Agilitate

  Explorați idei noi prin experiențe practice, inclusiv ateliere, cursuri și evenimente.

  Servicii de carieră

  Navigați în tranziția dintre școală, căutarea unui loc de muncă și angajare ca angajați de succes.

  Educație cooperativă

  Combină experiența de lucru plătită din lumea reală cu studiile tale academice.

  A studia in strainatate

  Explorează lumea și obține credit de curs cu schimburi, excursii de studiu, stagii sau programe de voluntariat în întreaga lume.

  Voluntar la Centrul Internațional

  Navigați în tranziția dintre școală, căutarea unui loc de muncă și angajare ca angajați de succes.

  u Voluntar

  Un parteneriat între Universitate și Volunteer Lethbridge care vă ajută să găsiți oportunități semnificative de voluntariat, să vă înregistrați orele și chiar să obțineți credit de curs!

  Locații

  • Lethbridge

   4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

  • Lethbridge

   4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

  Întrebări