Keystone logo
University of Miami Rosenstiel School Doctorat și MS în marine, atmosferă și geoștiințe (GRE renunțat)
University of Miami Rosenstiel School

Doctorat și MS în marine, atmosferă și geoștiințe (GRE renunțat)

Miami, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Asistențe disponibile pentru finanțare completă cu salariu, asigurare de sănătate și școlarizare plătite

Introducere

Vizualizați Open House-ul nostru din 9 aprilie 2021 aici .

Oferim doctorat și MS în 6 programe:

Științe atmosferice, biologie și ecologie marină, științe și politici ale mediului, geoștiințe marine, meteorologie și oceanografie fizică și științe oceanice. Oferim tarife de concurs extrem de competitive, școlarizare și acoperire de asigurări de sănătate pentru doctoratul nostru de intrare. studenți ca parte a unei finanțări complete de 5 ani absolvent de asistență. În cele din urmă, ca parte a conexiunilor noastre revitalizate între colegii și pentru a profita de facilitățile noastre unice de cercetare, oferim o diplomă MS atât în Ocean Engineering, cât și în Business Sustainable. Studenții noștri absolvenți profită, de asemenea, de facilitățile NOAA din apropiere, inclusiv Laboratorul Oceanografic și Meteorologic Atlantic, Centrul de Științe pentru Pescuitul din Sud-Est și Centrul Național pentru Uragane. GRE a renunțat la primăvară și toamnă!

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/index.html

Asistențele de doctorat pot fi găsite aici (finanțat integral cu un salariu):

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/admissions/phd-assistanships/index.html

Stiinta atmosferei

(MS, doctorat)

(MP în domeniul prognozei meteo, al climei și al societății și al meteorologiei difuzate)

118956_image12.jpg

Departamentul de științe atmosferice este conceput pentru a pregăti elevii cu instrumentele, instruirea și educația necesare pentru a aborda problemele critice de cercetare din științele atmosferice de astăzi. Facultatea noastră sunt experți într-o gamă largă de domenii de cercetare, inclusiv meteorologia tropicală, dinamica climei, procesele de nori și aerosoli și chimia atmosferică. Expertiza și îndrumarea lor, precum și facilitățile noastre de clasă mondială pregătesc studenții noștri pentru o carieră de succes în domeniul științelor atmosferice și a domeniilor conexe.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/atmospheric-sciences/index.html

Marine Biology and Ecology

(MS, doctorat)

(MP în științele mamelor marine și managementul ecosistemelor marine tropicale)

118955_image13.jpg

Departamentul de biologie marină și ecologie se concentrează pe o gamă largă de cursuri de teren, laborator și teoretice într-o serie de domenii de cercetare, cum ar fi studiile privind recifele de corali, oceanografia biologică, pescuitul, genomica și fiziologia și comportamentul animalelor marine. Departamentul are mulți colaboratori internaționali care participă la programe de cercetare multi-instituționale, multidisciplinare. Absolvenții pot alege dintr-o gamă largă de domenii de cercetare și cursuri predate de un om de știință recunoscut la nivel internațional care studiază corali și schimbările climatice, biologia pescăriilor, și desfășoară activități de cercetare biomedicală.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/marine-biology-and-ecology/index.html

Știința și politica de mediu

(MS, doctorat)

(MPS în acvacultură, gestionarea zonelor costiere, știința explorării, gestionarea și conservarea pescuitului, conservarea marină și arheologia subacvatică)

118950_image14.jpg

Programul academic de talie mondială în științe și politici ale mediului (EVR) este interdisciplinar, reprezentând în linii mari intersecția funcțională și culturală dintre oameni, mare și mediu. Facultatea și studenții noștri îmbrățișează ideologia că pur și simplu nu putem rezolva cele mai mari crize de durabilitate ale lumii fără a accepta oamenii și mediul înconjurător ca două componente intrinsec legate ale aceluiași sistem terestru. o să fim eficienți în eforturile noastre de a proteja biodiversitatea și de a spori sustenabilitatea ecosistemului, încurajăm și întruchipăm gândirea critică dincolo de granițele disciplinare, cu tehnologia și inovația în fruntea fiecărei călătorii. Avem o echipă dinamică de profesori, personal și studenți dedicați asigurării faptului că „oamenii și natura există în armonie productivă” (NEPA, 1969), iar acest principiu îndrumător este reprezentat de o gamă largă de discipline de la arheologie, la ecologie matematică, la schimbările climatice și la știința pescuitului.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/environmental-science-and-policy/index.html

Marine Geosciences

(MS, Ph.D., și programul de certificat)

118947_image15.jpg

Marine Geosciences se concentrează asupra studierii geologiei, geofizicii și geochimiei sistemului pământului, sub, înăuntru și deasupra oceanelor. Elevii lucrează în strânsă colaborare cu facultatea, în fruntea cercetărilor asupra cutremurelor, vulcanilor, tectonicii plăcilor, orificiilor hidrofumate și a paleoclimatului. Facultatea de MGS și studenții subliniază, de asemenea, studiul interdisciplinar în care fenomenele geologice interacționează sau sunt influențate de procesele studiate în general în alte discipline, cum ar fi curenții oceanici, climatul și evoluția biologică. Această cercetare utilizează tehnici de detectare la distanță de la distanță pentru a evalua mișcarea crustei și sedimentarea pământului în zonele de coastă.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/marine-geosciences/index.html

Meteorologie și Oceanografie fizică

(MS, doctorat)

118946_image16.jpeg

Programul de absolvent al programului Meteorologie și Oceanografie fizică a fost fondat pe premisa că dinamica oceanică și atmosferică este guvernată de un set de principii fizice similare și că multe intuiții pot fi obținute prin studierea dinamicii lor dintr-o perspectivă comună. Programul cere studenților să dezvolte expertiza în ambele sisteme și pregătește studenții să efectueze cercetări de vârf utilizând un set complementar de abordări teoretice, observaționale și de modelare. Curriculum-ul formează o bază solidă pentru cercetarea pe un spectru larg de subiecte care includ interacțiunea aer-mare, circulația termohalină la nivel mondial, cicloanele tropicale, El Nino, Oscilațiile Madden-Julian și evoluția climatului Pământului.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/meteorology-and-physical-oceanography/index.html

Ocean Sciences

(MS, doctorat)

(MPS în teledetecție aplicată și pericole naturale și catastrofe)

118945_image17.jpg

Misiunea Departamentului de Științe Oceanice este de a oferi studenților noștri cunoștințe de specialitate în subdiscipalele științelor oceanice importante, precum și o înțelegere largă a oceanului ca o componentă cheie a Sistemului Pământ. Studenții noștri promovează înțelegerea proceselor fizice, chimice și biologice din ocean și interacțiunile acestora. Elevii învață în primul rând despre instrumente și metode de măsurare a oceanului utilizând atât senzori in-situ cât și spațiu, precum și despre modelele de laborator, analitice și numerice pentru a înțelege procesele oceanice. Absolvenții noștri se transformă în lideri internaționali în cercetarea oceanică, în profesori și comunicatori ai științelor oceanelor și în lideri și consilieri ai educației, politicii și conservării marine.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/ocean-sciences/index.html

Master of Professional Science

Master of Professional Science (MPS) este o diplomă accelerată, absolventă, destinată studenților care doresc să genereze soluții inovatoare la problemele marine, de coastă și legate de climă. Studenții înscriși în acest program sunt expuși la un curriculum unic, multidisciplinar, incluzând teoria științei, pregătirea de teren și de laborator, cunoștințele juridice și de reglementare, comunicarea și formarea în mass-media, precum și dezvoltarea abilităților de gestionare a proiectelor, concepute pentru a-i pregăti să abordeze provocările de mediu viitori lideri globali.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/index.html

Piste de știință atmosferică (ATM)

118941_image08.png

Broadcast Meteorology

Această opțiune de cale pregătește studenții atât pentru carieră în cameră, cât și în spatele scenei în domeniul meteorologiei difuzate, precum și posibilitatea de a dezvolta cunoștințele și pregătirea necesare pentru a intra în domeniul mai larg al jurnalismului științific.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/broadcast-meteorology/index.html

Clima și societatea

Această pistă se concentrează asupra consecințelor financiare care rezultă din schimbările climatice naturale și antropice, creșterea nivelului mării și evenimente meteorologice extreme și modul în care acestea reprezintă provocări științifice și socio-economice importante atât în ceea ce privește planificarea urbană, cât și gestionarea riscurilor financiare asociate cu aceste schimbări .

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/climate-and-society/index.html

Prognoza Meteo

Această piesă include cursuri la nivel de absolvent în analiza și pregătirea prognozelor meteorologice, utilizarea eficientă a modelelor numerice, radar prin satelit, radar Doppler și aerul în aer și utilizarea acestor informații pentru a sprijini o varietate de utilizatori finali specializați , inclusiv în agricultură, utilități, asigurări, transport, construcții și alte industrii sensibile la condițiile meteorologice.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/weather-forecasting/index.html

Piste de biologie și ecologie marină (MBE)

118942_image09.jpg

Știința mamelor marine

Elevii din acest domeniu vor participa la unul dintre programele selectate din națiune, menite să le pregătească pentru ocuparea forței de muncă în gestionarea mamiferelor marine (inclusiv ecosistemele asociate), evaluarea populației, acustică și îngrijire.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/marine-mammal-science/index.html

Gestionarea ecosistemelor marine tropicale

Master of Science în Managementul ecosistemelor marine tropicale oferă studenților cu o pregătire avansată în aspectele teoretice ale ecologiei marine tropicale, precum și aspectele practice necesare pentru a începe o carieră în acest domeniu.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/tropical-marine-ecosystem-management/index.html

Piste de știință și politică a mediului (EVR)

118943_image10.jpg

acvacultura

Programul de Master Profesional în acvacultură se axează pe aspectele ecologice, tehnologice, sociale, economice, juridice și politice ale acvaculturii durabile. Programul acoperă toate etapele planificării și dezvoltării, de la selecția sitului și a speciilor până la studiile de fezabilitate, evaluarea resurselor, incubarea și dezvoltarea tehnologiei și comercializarea.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/aquaculture/index.html

Managementul zonei costiere

Traseul din managementul zonei de coastă va introduce participanții la cadrele juridice și de guvernanță în această disciplină din ce în ce mai importantă. Programele de curs vor integra subiecte precum managementul pescuitului costier, ariile marine protejate, managementul portuar, dezvoltarea turismului, evaluarea impactului asupra mediului și explorarea petrolului.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/coastal-zone-management/index.html

Explorarea științei

Știința explorării este practica și studiul aplicat al cercetării de teren folosind o mare varietate de metode, tehnologii și abordări pentru a determina eforturi științifice bazate pe întrebări. Acest domeniu favorizează cercetarea științifică și aplicarea abilităților de expediție într-un context care recunoaște implicațiile culturale și etice ale explorării

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/exploration-science/index.html

Managementul și conservarea pescuitului

Pista de gestionare și conservare a pescuitului este un program academic unic care permite studenților să dezvolte abilitățile profesionale necesare pentru a fi un om de știință în domeniul pescuitului cu opțiuni de curriculum în diferite domenii relevante, cum ar fi gestionarea pescuitului, sondajele privind pescuitul și pescuitul cantitativ.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/fisheries-management-and-conservation/index.html

Conservarea marină

Gradul profesional de masterat în conservarea marină oferă studenților cursuri avansate atât în ceea ce privește aspectele teoretice ale științei marine și conservare, cât și aspectele practice necesare pentru a începe o carieră în acest domeniu. De la rechini la țestoase marine și oceane libere de resturi până la mobilizare și educație.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/marine-conservation/index.html

Arheologie subacvatică

Pista Arheologiei Subacvatice MPS, cu accent pe gestionarea patrimoniului cultural subacvatic (MUCH), este în primul rând tehnică și va introduce participanții la cadrele legale și de guvernare din acest domeniu tot mai important.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/underwater-archaeology/index.html

Piste de științe oceanice (OCE)

118944_image11.jpg

Telecomanda aplicată

Aplicația de teledetecție aplicată este adaptată nevoilor studenților care încearcă să obțină cunoștințe teoretice și experiențe practice și reale, orientate către o carieră de succes în domeniul teledetecției atât în sectorul public, cât și în cel privat.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/applied-remote-sensing/index.html

Riscuri naturale și catastrofe

Scopul este de a oferi studenților aptitudinile și cunoștințele necesare pentru a înțelege pericolele naturale ale sistemului pământului (atmosferice, oceanice, geologice și hidrologice) și instrumentele de analiză a datelor necesare pentru evaluarea riscurilor asociate (de exemplu, statistici, managementul datelor, programare, GIS și teledetecție).

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/natural-hazards-and-catastrophes/index.html

Recrutare

Am vrut, de asemenea, să vă anunț unde va fi recrutarea școlii de științe marine și atmosferice a Universității din Miami din Rosenstiel în această toamnă viitoare (doctorat, MS și master în științe profesionale). Dacă doriți să ne introduceți pentru a discuta cu cluburi / organizații / clase prin Zoom / Facetime, vă rugăm să contactați Josh Coco la [email protected]

* Termenele de depunere a cererilor de doctorat și MS

  • Termen de prioritate pentru admiterea în toamnă: 1 decembrie
  • Termen limită finală pentru admiterea în toamnă: 1 ianuarie
  • Aplicați pentru doctorat și master în 1 cerere și fără taxe suplimentare!

APLICA ACUM - Aplicațiile pot fi găsite aici (doctorat, MS și MPS)

Programe de clasă toamna anului 2021 (doctorat, MS și MPS)

Programele clasei primăvara 2021 (doctorat, MS și MPS)

Tur virtual al campusului

Înregistrare virtuală deschisă din 9 aprilie 2021

Sesiune de tur virtual 1 la 1 sau în persoană cu studenți sau personal

Admitere

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări