Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Introducere

Crearea University of Pécs a fost inițiată pentru prima dată de regele Ludovic cel Mare în 1367. Astăzi, University of Pécs este una dintre cele mai prestigioase instituții din țară, unde există zece facultăți care acoperă întregul spectru de învățământ superior pentru a oferi instruire cuprinzătoare, de înaltă calitate. Pe lângă activitățile de educație și cercetare, tratamentul medical este o activitate crucială a noastră; Centrul Clinic are grijă nu numai de pacienții ambulatori și internați din regiune, dar are și sarcini la nivel național în multe domenii.

În fiecare an, University of Pécs participă la clasamentul instituțiilor internaționale de învățământ superior și se descurcă bine. Ne străduim să îmbunătățim în continuare percepția noastră în toate domeniile.

Avem și vom pune mare accent pe calitatea educației, deoarece studenții bine pregătiți înseamnă cea mai bună publicitate pentru noi. În acest spirit, dezvoltarea continuă a resurselor umane și a condițiilor de infrastructură este prioritatea noastră principală. Facem eforturi pentru a oferi studenților noștri o mare varietate de cunoștințe. Prin urmare, oferim sprijin unei proporții semnificative dintre studenții noștri pentru a participa la o varietate de programe de stagiu și schimb în instituții recunoscute din Europa și alte țări dezvoltate. Pentru a crește nivelul de educație, folosim tehnologie de ultimă generație și invităm cei mai buni profesori. Ne-am luat motto-ul de la Luis Pasteur: „Șansa favorizează mintea pregătită”. Cel mai plăcut este că numărul studenților sa stabilizat în ultimul deceniu, în timp ce numărul studenților străini a crescut semnificativ. Nu numai că University of Pécs este o instituție prestigioasă, dar este și prietenoasă cu studenții. Ne-am dori ca studenții noștri să învețe pentru performanță și să se distreze, de asemenea.

University of Pécs desfășoară activități de cercetare recunoscute la nivel internațional. Facem tot posibilul pentru a face din universitatea noastră o alegere optimă pentru un loc de muncă pentru cercetătorii noștri talentați, nu doar un punct de plecare. Îi încurajăm pe stimații noștri colegi cu scheme interne de granturi pentru o performanță și mai bună. În centrul de cercetare numit după János Szentágothai, există tehnologii, echipamente și instrumente de ultimă oră la dispoziția cercetătorilor și studenților noștri. Principalul profil de cercetare al Universității noastre este cercetarea științifică de bază; cu toate acestea, prin cercetare aplicată, ne dezvoltăm continuu și relațiile industriale.

În cadrul Programului Orașe Moderne, la universitatea noastră avea loc o modernizare spectaculoasă. În acest context, nu numai că se realizează construcția de clădiri noi și renovarea celor existente, dar aceste activități au fost paralele cu pregătirea resurselor umane. Programul Orașe Moderne a fost creat în cooperare cu orașul Pécs.

Pécs este un orășel atrăgător, prietenos și la scară umană; nu numai că găzduiește, dar servește și drept casă pentru cetățenii noștri universitari. Universitatea este instituția dominantă a orașului; pe lângă studenți, aproape toți locuitorii din Pécs se simt legați de acesta. Prezența unui număr mare de studenți internaționali din întreaga lume și atmosfera mediteraneană fac din Pécs un oraș universitar plăcut, aglomerat, cu atât de multă viață. University of Pécs , cu toate acestea, nu se limitează la reședința de județ Baranya; există o facultate independentă în orașul Szekszárd și există o rețea de centre de formare în toată regiunea transdanubiană chiar și dincolo de granițe.

Dacă doriți să studiați într-un mediu multicultural, pentru taxe rezonabile de școlarizare și să experimentați o educație de înaltă calitate la cea mai veche universitate din Ungaria, nu ezitați să ne contactați.

Locații

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Chat with students

    Întrebări