Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Introducere

Școala Annenberg produce cercetări care promovează înțelegerea comunicării publice și private. Școala îi educă pe doctoranzi în teorii, substanță și metode de cercetare în comunicare și oferă o educație de artă liberală de primă clasă pentru studenții universitari prin specializarea Comunicare.

Școala de comunicare Annenberg de la Universitatea din Pennsylvania combină intimitatea programelor de absolvenți și de licență extrem de selective cu dinamismul, resursele și personalul unui institut de cercetare important. Încorporați într-una dintre cele mai bune universități de cercetare din lume și orașe de clasă mondială, studenții Annenberg își pot urmări interesele de cercetare practic la orice intersecție academică pe care o aleg. Influența rețelelor digitale asupra activităților de grup la scară largă, impactul mesajelor legate de sănătate și al conținutului media asupra deciziilor de asistență medicală și aspectele sistemelor sociale, economice și tehnologice interconectate asupra vieții de zi cu zi sunt doar câteva dintre multistratul și domenii de cercetare interconectate găsite printre facultățile, cercetătorii și studenții lui Annenberg.

Cu o acoperire colegială care se întinde pe continente, Annenberg reprezintă astăzi confluența expertizei de la erudiți și practicanți în vizită, oferind studenților Annenberg posibilitatea de a interacționa atât formal, cât și informal cu unii dintre cei mai incitanți talenti intelectuali din lume.

Locații

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Întrebări